БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
167 _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
153 malecko so vitkana kosa ne me utinjate nikade :D
172-3 _____________________________Your children will become what you are; so be what you want them to be
174
160
170cm
163 см
175цм _____________________________„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
170 см
jas vodam 175 _____________________________знам дека можеме :)
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19 jas vodam 175
168sm
162
не си сама и јас сум 175
Neee jas kupuvam najvisoki mm e 189cm.taka a ne sum ogranicena so stiklite,inaku nosam najvisoka stikla _____________________________„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
172
165 _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
168
167( na posledniot sistematski pred 9god, sea moze sum porasnala nekoj santim )
И јас па се немам мерено од поселдниот систематски - одамна беше тоа. Околу 170, некој сантим плус. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19 jas vodam 175 не си сама и јас сум 175
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
165
Млечните заби често се доживуваат и се прифаќаат како привремени затоа често и се занемарени. „Ќ...
Мали навики
Детето што знае како да се дружи, како да споделува, како да слуша и комуницира, поседува една од...
Воспитување и развој
Летото носи топло време, слобода, освежување и желба за авантури. Но кога станува збор за интимно...
Секси ќоше
Бременоста е едно од највозбудливите период од животот на една жена, а и на целото семејство кое ...
Први знаци