БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ponedelnik < Поракaта ја уредил mis. -- 10.4.2010 12:02:26 >
Мартин се роди во недела во 20:45 _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Четврток- иако почнав во 2 наутро во среда
Во четврток во 21.40 _____________________________Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене? Ако сум само за себе - што сум јас? Ако не сега - кога?
vo sabota vo 19.40 i dobivme liguvce saturday
cetvrtok 9 45
Ivan-Cetvrtok,Matej-Ponedelnik
vo ponedelnik
ponedelnik navecer
Вторник 18.50ч. _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
mefail-cetvrtok 12.20 altana-ponedelnik 10.10 amel sreda-9.45
Петок
nedela, vo 20,34 _____________________________Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)
во петок се роди моето ангелче _____________________________понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....
Sreda _____________________________Биди тоа што си
ponedelnik
NEDELA 19:20 isto kako jas
Симона Четврток а Мартина Понеделник :)
Вторник 16
вторник _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Јас само еден ден по Фели, среда..во иста болница, иста породилна сала, а потоа и иста соба _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Mila vo sabota Gorjan vo sabota Davor vo sabota
понеделник
Понеделник
Бременоста не се одвива изолирано, туку е силно поврзана со секојдневните навики, околината и соц...
Дневник на трудници
Кога бременостите следат една по друга со разлика од мал временски интервал, телото на мајката мо...
Кога расправиите стануваат чести, лесно е да помислите дека нешто е „скршено“, дека љубовта се гу...
Живот
Бременоста е период на радост, но и на огромни промени физички, хормонални и емоционални. Иако те...
Посветено на идниот тато