БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Повелеле господични,ова частам за дипломирањето!!! _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Честитки Кикичка! Па и за магистратура да честиш за брзо време! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Браво Кикичка, огромна работа си завршила, сега слави и помини си најубаво!!!! Бравооооо!!!!
Честитки за дипломирањето и од мене Кикичка < Поракaта ја уредил kikicka RR -- 5.7.2012 22:46:26 > _____________________________Рани куче да те лае!!!
_____________________________Рани куче да те лае!!!
Честито Кикичка
аа тенк ју жени тенк ју на сите да се врака се убаво!! _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
ЧЕстито Кикичке!!! Ајде сега и една магистерска набрзинка да сплескаш!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Фало Мацо,ама таа магистерската ке почека малку _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Браво Кикичка, честитки за успехот! Голем аир и паричиња да си видиш од дипломата
Cestitki kikicka _____________________________Биди тоа што си
Кикичка честитки, сега една канцеларија да си отвориш _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Фала,ахх Пепелашке уште да беше така лесно со канцеларии одма отрварање ке беше супер . _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Честитки. Ајде сега да ја уновчиш дипломава
Женски, повелете, да ве почестам за тригодишнина од брак., _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Честитки Фели, нека Ви се множат многу,многу години со љубов и здравје!
Cestitki Felly,uste dolgi godini da si slavite,i mnogu ljubov i razbiranje da si imate
Cestitki Felly da si docekate zlatna svadba _____________________________Биди тоа што си
честито годишнина фели,нека ви се множат
Среќна годишнина, Фели! Ви посакувам многу љубов и среќа до крајот на животот! _____________________________Live and let live
Cestitki Felly i od mene
_____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Честита годишнина Фели,уште мнооооооооооггууу многууу годишници да си дочекате! _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Фала ви девојки! Всушност вчера ни беше годишнината, ама еве денеска ве почестив. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Feli i dijamantska svadba da si docekate, srekni i veseli, uzivajte vo denovite!!!
Планирањето на бременост е возбудлив, но понекогаш и стресен процес. Додека кај некои парови забр...
Посета на доктор
Одлуката за ин витро оплодување е голем чекор кој носи не само физички, туку и силен емоционален ...
Вонтелесно оплодување
Сите сакаме да бидеме поефикасни и да постигнуваме повеќе во текот на денот, но тоа не значи дека...
Живот
И покрај достапноста на информации, сe уште постојат бројни митови поврзани со забременувањето. О...
Да го зголемиме семејството