БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Среќен роденден и на двајцата! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Neka im e sreken rodendenot i na dvajcata
Вчера немав време да седнам на комп. па затоа денес ќе ве почестам за роденденот на ќерка ми. Да, да, веруале или не, Јана наполни 2 _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Тања, нека и е среќен роденденот на Јана, да е жива и здрава, голема да расте _____________________________Рани куче да те лае!!!
Sreken rodenden Jana imaj ubavo i bezgrizno detstvo _____________________________Биди тоа што си
Нека и е среќен роденденот на Јана! Голема да расти! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
sreken rodenden na Jana da e zdrava i ziva
Sreken rodenden Jana se najubavo
Sreken rodenden Jana
Среќен роденден сонце, голема да раснеш _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Нека и е среќен р оденденот на Јана и посакувам среќно и безгрижно детство
Нека и е среќен роденденот на Јана голема да расте
Фала ви на сите, само убавини да ви се враќаат. _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Среќен роденден Јана, гоооолема да растеш! _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Нека и е среќен роденденот на Јана!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Каснам со честитање али СРЕЌЕН РОДЕНДЕН на малата!!! _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Повелете, да не ви фали торта за празнициве , честам за роденденот _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Нека ти е среќен роденденот, Snowhite! Уште многу години да го славиш! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Среќен роденден, Snowhite! _____________________________Live and let live
Среќен роденден Сноувајт,се најдобро! _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Среќен роденден Snowhite
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!! _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Женски денес јас частам, на мојот сакан сопруг му е роденден, повелете тортичка _____________________________Рани куче да те лае!!!
Нека му е среќен роденденот, Луци! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Среќен роденден на сопругот luci, да е жив, здрав и весел..
Планирањето на бременост е возбудлив, но понекогаш и стресен процес. Додека кај некои парови забр...
Посета на доктор
Одлуката за ин витро оплодување е голем чекор кој носи не само физички, туку и силен емоционален ...
Вонтелесно оплодување
Сите сакаме да бидеме поефикасни и да постигнуваме повеќе во текот на денот, но тоа не значи дека...
Живот
И покрај достапноста на информации, сe уште постојат бројни митови поврзани со забременувањето. О...
Да го зголемиме семејството