БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ana molly cestitki.neznaev deka ke se sobirate ,ke dojdev no veke sum doma sega. imam i jas za cas_tenje 5 godini pravime deneska rodenden na sinceto ,a vcera se slavese posto denes celden na rab..povelete torta < Поракaта ја уредил mama26 -- 8.8.2011 16:23:21 > _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Нека му е среќен роденденот, мама26.
Mama26 neka mu e sreken rodendenot na Aleks, da raste vo mnogu ljubov _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Среќен роденден на Алекс , да е здрав и жив и гоолем да расти и до в година со сестричка да си го слави а до тебе мама26
Мама26 нека му е среќен роденденот на твоето најмило _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Sreken rodenden Alex na mama26! _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
Среќен роденден Алекс! Голем да растеш!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Среќен роденден, Алекс!!! _____________________________Live and let live
Брафо за Филип и мама Трчајте сега!! Среќен роденден за синчето на мама26...гоооолем да расти!!! _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
neka mu e sreken rodendenot na sinceto, mama26! _____________________________Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден
vi blagodaram devojcnja ve guskam site _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Dobro utro zenski denes na mm mu e rodenden polni 27 pocastetese zenski
нека му е среќен роденденот! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Нека му е честит роденденот на маж ти! Да е здрав и жив уште со години, па да не частиш и нас уште сто торти! Јас ќе каснам благичко, само што појадував и сакам нешто благо. _____________________________Live and let live
< Поракaта ја уредил temjana -- 16.8.2011 22:50:56 >
lele kolku ubavi fotografiiiiiii ....mhmhmhmhm pa trudni sme be.ligi mi tecat -od ubavo poubavo
neka mu e sreken rodendenot na mt _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
povelele site na torta za rodendenot na Simona!!! _____________________________Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
Среќен роденден Симона,еве чичко Мики едно подароче ти донесе _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Sreken rodenden Simona _____________________________Биди тоа што си
Sreken rodenden Simona! _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
sreken rodenden simona
fala vi srcki......zlatni ste _____________________________Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
Среќен роденден, Симона! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Neka ti e sreken rodendenot Simona mnogu zdravje sreka i ljubov
Бременоста носи големи физички и хормонални промени, па заморот и потребата за повеќе одмор се мн...
Одмор и спиење
Хормоните имаат клучна улога во женскиот репродуктивен циклус.
Подготовка за забременување
Породувањето е различно за секоја жена. Некои чувствуваат силна болка, други повеќе чувствуваат п...
Породување
AMH (антимилеров хормон) е хормон што се создава во јајчниците и најчесто се користи како еден од...
Да го зголемиме семејството