БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Ааааа затоа тебе те нема надица
Ајде надице, сега слабејте Братче или сестриче на Надица _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
уживајте сега надица! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
denes pravam 6 godini vo brak pa da ve pocas_tam < Поракaта ја уредил mama26 -- 6.5.2011 9:17:59 > _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Со среќа нека ви е да ви се множат уште 66 да све заедно _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
Мама26 честито! Да ви се множат! И уште многу дечиња да си имате. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
fala vi zenski samo sloga i ljubov na site pa i na mene,,i trpenie normalno se ke bide kako treba _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Честитки мама26 нека ви се множат годишнините па догодина заедно да се славите _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Cestitki i od mene Mama26,da si docekate ZLATNA SVADBA zaedno!
Cestitki mama 26 _____________________________Биди тоа што си
_____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
fala cucki bucki ,da si imate site sloga vo brakot _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
so malo zakasnuvanje Ti cetitam mama26 i uste dolgi dolgi godini da ste zaedno i mnogu zdravje ljubov i srekja vi posakuvam
_____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
_____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Да ве почастам денес и е роденден на сестра ми! _____________________________Live and let live
нека и е среќен роденденот!!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Cestitki i od mene
Cestita godisnina mama26! Da si docekate zlatna svadba! _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
mila mama i martins mom se najubavo i na vas i mnogu sloga vo brakot da si imate _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Бидејќи денес се пости, ве честам алва. Онака од мерак _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
lele obozavam alva, blagodaram Paleska _____________________________Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене? Ако сум само за себе - што сум јас? Ако не сега - кога?
Jas ne sum mnogu po blagoto ama bidejki sum uzasno gladna ke si kasnam malku
Прво кафенце па торта и сокче _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
ДЕНЕС БАРОТ РАБОТИ НАМОЈА СМЕТКА. ДАМЈАН ЦЕЛ ДЕН ВИКА МАМА. АЈДЕ ИЗВОЛТЕ КОЈ ШТО ЌЕ СЕ НАПИЕ?
Машкиот стерилитет е почест отколку што многумина мислат и учествува во значителен процент од слу...
Неплодност
Бременоста не значи целосен одмор и избегнување физичка активност. Напротив, умереното и правилно...
Вежбање
Овулацијата е клучен момент во менструалниот циклус и претставува период кога шансите за забремен...
Овулација и плодни денови
Во динамичното секојдневие, многу родители се соочуваат со предизвикот како да најдат доволно вре...
Односи во семејството