БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Cestitki za novata doma Paleska,neka bide vecna toplinata mirot i srekata vo tvojot nov dom.. _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Eve od mene edno svezo cedeno sokce _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Денес јас честам, се вселив во ново живеалиште
честитки за новиот дом Палешка _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
paleska pa kade si pofalise...pogolem li e stanot? si kupi li i mebel nov ili od tamu si go zema istiot?kujnata pogolema li e? ajde falise...kaza i te snema prijatelke _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Па јас не сум Рокфелерица мама толку наеднаш се да купам ..а и да се подновам нема толку да се фалам _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Ајде од мене по едно сокче,кој какво сака нека повели _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Добив внука од прва братучетка, се вика Екатерина. Пресреќна сум, повелете благо: < Поракaта ја уредил Julie -- 8.12.2010 10:50:27 > _____________________________And this is my beautiful life ...
Cestitki! Neka e ziva i zdrava Ekaterina _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Жива, здрава и весела да е Екатерина! Честитки до родителите и тетката _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Фала ви, навистина е прекрасно чувството кога мало човече доаѓа на свет. Ах одвај чекам да ја видам принцезичка на тета. _____________________________And this is my beautiful life ...
Neka mu. e sreken rodendenot Viktori da e ziv i zdrav. _____________________________Биди тоа што си
Среќен роденден на Бобо виктори, жив и здрав да е! _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Лелеее, овде имало многу за честење Среќен нека му е роденденот на Бобо! Да е здрава и жива Екатерина! И со здравје да си седите во новиот дом Палешка! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Виктори дај една мастика за мене посабајлечки па шо сака нека биде . СРЕЌЕН РОДЕНДЕН НА БОБО, ДА ИМА НАЈУБАВО ДЕТСТВО!! _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Виктори дај една мастика за мене посабајлечки па шо сака нека биде .
Леле јас ама доцнам со честитање! Ајде по ред. Честитки за новиот дом на Палешка! Да си живеете среќно и безгрижно во него. Честитки за внуката, Јуле. Нека е здрава и жива и многу ми се допаѓа името! Честитки за роденденот на Бобо, нека е жив и здрав уште 108 години! _____________________________Live and let live
Анамоли па кај си ти...ајде го чекаме текстот во дневникот на рр _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Sreken rodenden BOBO(viktory),da e zdrav i ziv i gooooolem da rasti
Виктори нека му е среќен роденденот на Бобо да е жив и здрав _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Среќен роденден Бобо да е здрава и жива внуката Јулие _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Vi blagodaram najmnogu na site!!! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Анамоли па кај си ти...ајде го чекаме текстот во дневникот на рр
AnnaMolly go cekame dnevnikot Jas vrti suci samo proveruvam da ne ima nesto novo _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Спиењето е клучно за здравиот раст и развој на бебето, но за многу родители тоа претставува висти...
Спиење и успивање
Овулацијата е клучен момент во менструалниот циклус и претставува период кога шансите за забремен...
Овулација и плодни денови
Бременоста не значи целосен одмор и избегнување физичка активност. Напротив, умереното и правилно...
Вежбање
Во динамичното секојдневие, многу родители се соочуваат со предизвикот како да најдат доволно вре...
Односи во семејството