БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz Neka im e vecno imeto . Mnogu vredna si bila mother29 i torti si im napravila
хехех Април.............. па нормално за свеки најубавата..само немој изгледот да те лаже битно е внатре што сум и ставила хеххехехе
mother29 se grebe kaj sveki _____________________________Биди тоа што си
Честам денес - брат ми ќе се жени. Ја побара вчера девојка му за жена !!!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 Честам денес - брат ми ќе се жени. Ја побара вчера девојка му за жена !!!!!
ептен сум среќна!!!! снашката ми е ТОП! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
двајцата се топ и ептен се
Нека му е вечно името на сите што го слават! Јас ве почастив во chatroom, ѕирнете таму да не ја преместувам пораката тука! Честитки и од мене Maca! Нека бидат среќни и вечни! < Поракaта ја уредил BILE.F -- 7.4.2010 11:55:25 > _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
честитам маца, нека им е со среќа _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Ајде кој е за кафе? _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
мммммм кафенце,јас сум ЗА..еве лимонатка за освежување..и ајт бубси до сите..отидов да се успиваме со Марко мој!
Ajde koj e za mleko, jas ke se napijam za podobro da spijam
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana Ajde koj e za mleko, jas ke se napijam za podobro da spijam
Фала Росана, но помина 00.00 веќе сме петок, а јас постам, ама еве Мотхер понудила лимонада па убаво ќе и дојде _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dobro utro koj ne e jaden neka izede se _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
Dobro utro! Koj ne e jaden neka poveli _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
Ajdeeee dvapati mi izleze greska nekoja _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца но помина 00.00 веќе сме петок, а јас постам
бидејќи не знам за ова, јас постам, хаха, не е важно. _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Повелете, кој што сака
Ај тури еден џин- тоник за мене _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Повели
Lele kako bi se napila eden dzin-tonik.... i ova ke si go savam na spisok raboti za posle poragaj
уф и јас додека бев бремена и доев колку имав желба за еден џин тоник. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Leonida Повели
Детето што знае како да се дружи, како да споделува, како да слуша и комуницира, поседува една од...
Воспитување и развој
Нема ништо потешко од тоа да го држите вашето бебе во раце, а тоа да плаче со сета сила иако е на...
Развој
Во екот на различни трендови за фитнес, аеробик, пилатес и техники за личен развој, едноставната ...
Спортуваме
Патувањето е возбудливо се посетуваат нови места, побуваме нови вкусови, се впуштаме во авантури....
Прва помош