БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Си проценила она дека му се пиело на телефонот Срцушка е Нина _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
добро утро _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Добро утро на -9 _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Dobro utro
Добро утро. Скопје има ......кочан зима Дури и базенот што ми е пред зграда замрзнал....
Dobro utro _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Добро утро на -9
Sega e -4 _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Добро утро на -9 Dobro utro Viktori kaj vas e -9 ili se salis
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Добро утро _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
добро утро и од мене брррррррр од ладново неможеме да бидеме поспани веднаш се расонуваме _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
dobro utro _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
_____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Добро (снежно) утро. Како ќе одиме на работа _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
doro utro _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Лукас само јас ти и снегот ќе се дружиме сабајлево, сите спијааат _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
da jas mislev site ke se na noga jas i kafe si svariv lukas uste spie,ama gledam rr-ki nasi spanki se .. _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Ете и Агнес ни дојде Добро утро Агнес, ти испраќам снегче кај нас се е бело _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Dobro Utro tuka sum i jas , so kafeto vo race i Alfa , cekam.... _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Dobro utro i od mene nemozam da gledam alfa na zulu , nitu edna elevizija ne mi konektira < Поракaта ја уредил arh_diz -- 16.12.2010 8:05:19 > _____________________________Биди тоа што си
Добро утро и од мене.Си пијам чајче и гледам алфа тв .Ги чекаме нашие рр _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Добро утро! _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
_____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Добро утро _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Разбирањето на овулацијата е клучно за секоја жена која сака да забремени или подобро да го запоз...
Овулација и плодни денови
Патот кон родителство преку ин витро оплодување ретко е едноставен. Тој е исполнет со надеж, неиз...
Вонтелесно оплодување
Бременоста е природен и неверојатен процес, но тоа не значи дека секој симптом треба да се игнори...
Здравје
Коликите кај бебињата се еден од најчестите предизвици во првите месеци од животот.
Се за бебето