БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Добро утро! Убав ден ви посакувам! _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро имајте убав ден
Добро утро..имајте убав ден...јас знам дека мојот ке биде- почнува прекрасно...
dobro utro eve me i mene _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Ви посакувам пријатен почеток на новата работна недела
Dobro utro i od mene! Prijatna nedela!
Добро утро на сите! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Имајте убав ден! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ajde i od mene dobro utro vi posakuvam prijaten den
Imajte ubav i prijaten raboten den, mene treba da mi se sluci nesto vazno denes, pustete mi sreka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Многу среќа Матеј и Ели Добро утро _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
добро утро мили мои пријатен ден
Добро утро и од мене.Во посакувам најубав ден.
d,utro eve i jas so kafence i mmm cigarce ve sledam sto ima novo na sajtovpoz
добро утро ноне...само ти уживкај...и каде со цигарите..сега посабајле ли да те карам??нели работите на бебе? од каде цигари???
добро утро и од мене само да кажам дека сум тука ама одам да ги завршам обврските се читаме покасно _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
добро утро и од мене!
Добро утро на сите, јас полека се расонувам, луѓе од сабајле во офис и така. _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро и од мене! Убав ден на сите!
Добро утро Македонијо! Ви посакувам убав ден! _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро, кој е расположен нека се пријави _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро на сите!
Dobro utro na site pa povelete na kafe
Добро утро и убав ден денешен! И малку утринско разгибавање, ајмо еден-два, еден-два, хоп, хоп
Добро утро и од мене! Што вкусни кроансани и кафенце мммммммм.....
Бременоста не е само физичка трансформација. Таа е и емоционално патување кое ја менува динамикат...
Посветено на идниот тато
По два месеци безброј променети пелени, ноќи со малку сон и многу гушкање, доаѓа време за една од...
Развој
Децата, особено оние на возраст под 3 години, се познати по нивната љубопитност и желба да го ист...
Повреди и несреќи
Една од најчестите дилеми е, колку внимание, интеракција и игра му се навистина потребни на бебето?