БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
dobro utro ubav den
Dobro utro!
Dobro utro _____________________________Биди тоа што си
_____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Добро утро _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
добро утро и од мене имајте пријатен ден се читаме вечер _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
добро утро! _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Konecno od denes poveke ke se druzime posle losoto ide dobro < Поракaта ја уредил jovanka -- 25.5.2010 7:49:40 > _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Добро утро!!! Како сте ми утрово? Времево пријатно не изненади!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Dobro utro na site _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Dobro utro
dobro utro
IMAJTE SI PREKRASEN DEN
Dobro utro mili mi nedostigavte.
Добро утро рр-ки,имајте убав ден пред викенд
dobro utro na site rr
_____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Доубро утро на сите членови и посетители на рр, ви посакувам успешна работна недела !!! _____________________________I dont have time to hate people who hate me because i am too busy loving people who love me :)
Понекогаш мислиме дека големите промени бараат големи чекори, драматични пресврти, нови почетоци ...
Живот
Неплодноста е чувствителна и емотивно предизвикувачка тема. Многу парови веруваат дека бременоста...
Неплодност
Породувањето е еден од најинтензивните и најважни моменти во животот на жената.
Породување
Денес ве поканувамe да го видите убавото што веќе го имате.