БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro dragi rr. Imajte ubav den _____________________________Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.
Добро утро. ви посакувам пријатен и ден и убаво расположение _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Добро (топло) утро
Dobro utro na site _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Добро утро мили мои!!!
Dobro utro _____________________________Биди тоа што си
dobar dan!
Добро утро мили мои...
Добро утро на сите! Имајте убав ден! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
прекрасно утро!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро (облачно) утро
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Добро утро на сите!!!!
Dobro utroooo _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
dobro utro mili moi
eve me i mene!dobro utro!
dobro utro rr
DoBrO UtRoOo
Dobro utro i od mene!
Dobro jtro!!!Imali koga? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
dobro utro na sit, t.e dobar den sin mi vo 4 stana taka da za mene e dennnnnnnnnn, kako ste?
Dobro utro!!!!
good morning
hello,have a nice day
Првото движење на бебето во стомакот на мајктаа е еден од најемотивните моменти за идните родители.
Плод
Кога го очекуваш своето бебе, често се прашуваш што точно се случува таму, длабоко под твоето срц...
Секојдневното изложување на загаден воздух е сериозна закана за здравјето, а најновите истражувањ...
Цуцлата е една од најчестите алатки за утеха кај новороденчињата. Таа може да помогне при смирува...
Опрема и додатоци