БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Dobro utro i od mene, kolku e tmurno vremeto.... Samo za spienje e...
dobro utro i ubav den
Добро утро! Убав ден! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
Dobro utro
Добро утро, добар ден, убав ден _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dobar den na site
Добро утро мили мои...како ми почна денов...ич не ми е добар ама ај....се разбудив со јака главоболка...уште ме клука главава
Dobro utrooo.Kako ste?Eve vo Belgrad paga sneeegggg.Ke se sankame so Moni. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро! Воопшто не му се радувам на заладувањето, поготово не на најавите за снег... доста ми е од ова тмурно време, сакам пролет, сонце!!! _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Dobro utro. Tmuren i vrnezliv den _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Dobro utro!!!!
Добро утро..денов како вчера= никаков, само побрзо да заврши...
добро јутро бебице!!! денов тмурен али сепак уживајте колку што можете во него!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami Добро утро..денов како вчера= никаков, само побрзо да заврши...
Dobro jutro profesorice.Je si za kaficu? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро и од мене. _____________________________love u all
Добро утро! _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
dobar dan....nije bas neki dan...ali eto da se prijavim.
Dobro utro, nadvor vrne sneg _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
добро утро
Dobro utro _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
добро утро на сите!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Како да го пратите природниот циклус на жената и да ги одредите плодните денови со помош на исцед...
Што е овулација?
Второто тромесечје кое е од 14тата до 27мата недела, е период на интензивен раст и развој.
Дневник на трудници
Исхраната сама по себе не може да гарантира полесно зачнување, но разновидната и балансирана исхр...
Исхрана и вежбање
Хормоните имаат клучна улога во женскиот репродуктивен циклус.
Подготовка за забременување