БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro na site _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Dobro utro!
Kolku ubavo utro, mm i sin mi me razbudija peejki mi ja Happy birthday soncinja. A jas moram da sum na rabota denes . _____________________________Allways look on the bright side of life!
Добро утро! Зами тебе денес да не ти е роденден? _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Da beeee, denes polnam 35, ups 25 _____________________________Allways look on the bright side of life!
dobar dan
Добро утро на сите.
Добро утро РР! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
Dobro utro i od mene!!! _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Добро утро и од мене... ви посакувам пријатен ден!
http://www.youtube.com/watch?v=6jALndvCbRE DOBRO UTRO!!!
http://www.youtube.com/watch?v=fuhN43sT63A&feature=related
Dobro utro _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
DOBRO UTRO Nemozam da zaspijam ima nekoj?
Росана и јас сум тука, добро утро и од мене.Среќно утро.
Добро утро и од мене... ви посакувам пријатна недела!!! _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
dobro utrooo _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
добро ви утро на сите!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро!
Добро утро! Јас кога сум уклучена никој нема . Убав ден на сите, јас почнувам со работа уз кафица! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
dobro utro iubav den
Добро утро само да ви посакам и сега одма да работам.Чао.
Добро утро и убав ден на сите....
Dobro utroo Koj ke mi pravi drustvo, pijam kafence? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Машкиот стерилитет е почест отколку што многумина мислат и учествува во значителен процент од слу...
Неплодност
Бременоста не значи целосен одмор и избегнување физичка активност. Напротив, умереното и правилно...
Вежбање
Овулацијата е клучен момент во менструалниот циклус и претставува период кога шансите за забремен...
Овулација и плодни денови
Во динамичното секојдневие, многу родители се соочуваат со предизвикот како да најдат доволно вре...
Односи во семејството