БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro na site RR _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Оооо добро утро! Ама сме се успале утрово. _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
добро утро рипче,од сабајле си викам кај ни плива рипчето што уште го нема,ни недистигаше
Dobro utro!!!Ajde koj e za kafence da mi pravi drustvo. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Dobro Utro _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Dobro utro!Jas veke go ispiv moeto ama ako sakas moze ke pijam uste edno i onaka sum utepana
dobro utro! konecno da se javi nekoj da pieme utrinsko kafe , najslatko e vaka vo drustvo
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamasane dobro utro! konecno da se javi nekoj da pieme utrinsko kafe , najslatko e vaka vo drustvo
Добро утро и од мене..еве ке ве дружам ама со чајче, не сум по кафето
добро утро јас сега ке варам чај, кој е за??? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Dobro utro na site _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Dobro utro Jas sum za caj profesorice _____________________________Биди тоа што си
Добро утро и добро ви Бог дал мои рр-ки (така викаше татко ми ) _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро и од мене!
Добро утро.По напорна работна ноќ сега ќе се релаксирам со едно па кој за да испиеме зашто во 08 си идам од работа.
Dobro utro _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
dobro utro _____________________________Биди тоа што си
Добро утро на сите рингерајки!!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Срам да ми е. Почнав да си пишувам а не кажав ДОБРО УТРО! Имајте убав ден.
Dobro utro na site prisutni.
Добро утро..
Добро утро _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
ДОБАР ЈУТАР!
Good morning every body
Dobro utro nadvor malku vrnezlivo i tmurno _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Кога ќе завршиме со пропишаната терапија, природно е да се запрашаме: „Дали сега сe е завршено? Д...
Здравје
Денес зборуваме за соништата, оние вистинските, оние кои понекогаш се плашиме да ги кажеме гласно...
Живот
Многупати сме спомнале дека бременоста носи бројни промени во телото и физички и емоционални. Едн...
Нега
Колку пати сте јаделе нешто и потоа сфатиле дека не сте биле навистина гладни?
Исхрана