БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobroutro na site i imajte ubav den.
Добро утро и од мене!
Добро утро мили луѓе..
Dobro utro!!!Uste edne den do nova godina!! _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
среде соба високо елката ни стои... _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро и од мене. _____________________________love u all
Добро утро... во 11 ќе одиме со син ми во школо кај мм ќе даваат пакетчиња и ќе се слика со Дедо Мраз
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica среде соба високо елката ни стои...
порасни уште две-три педи за да може дедо мраз.. _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
dobro utro na site
хахах ноне за кој како во 12.20 што и да е добро да е!
Добро утро, добар ден, убав ден, прекрасен ден!!! Хе, хе, вечер ќе прославиме Нова Година _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро...
Dobro utro Kako ste ova utro _____________________________Биди тоа што си
Dobro utro i ovo posledno utro vo starata godina. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
bebica ti stanuvas mnogu rano sekoe utro _____________________________Биди тоа што си
Dobro utro. Broime sitno do 2010
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz bebica ti stanuvas mnogu rano sekoe utro
добро утро и од мене!вечер нова година!!!јееее _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро рингерајки,убав новогодишен ден,вечер славиме јееееееее
dobro utro i srekno utro na site im ja cestitam odnapred novata godina i so bebinja i se sto ke pomislite forumki srekno
Добро утро и од мене! Како сте денес?
здравоооооо, еве шведска маса си правиме тука на јоб.ти??? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
јас само што станав, па додека да стане син ми да ѕирнам што се случува на рр
Lele profesorica vie ste pocnale so jadenje nie pocnavme so alhohol :) da se zagreeme malku _____________________________Биди тоа што си
Кога ќе завршиме со пропишаната терапија, природно е да се запрашаме: „Дали сега сe е завршено? Д...
Здравје
Денес зборуваме за соништата, оние вистинските, оние кои понекогаш се плашиме да ги кажеме гласно...
Живот
Многупати сме спомнале дека бременоста носи бројни промени во телото и физички и емоционални. Едн...
Нега
Породувањето е еден од најинтензивните и најважни моменти во животот на жената.
Породување