БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
dobar dan!
Добро утро..имајте убава недела
Dobro utro _____________________________Биди тоа што си
dobro utro i od mene
Добро утро мамички _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
..добро утро на сите и пријатна недела.....
добро утро и од мене. _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
добро утро како сте? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Добро утро! Ви посакувам убав ден _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро и од мене, убав ден!
Добро утро..убав ден..
Dobro utro imajte prijaten den! _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Добро утро на сите...
dobar dan ima li zime....cuvajte djecicu....vrijeme je nikakvo...a gripa je u modi!? vrag je odnio
Добро утро, добар ден, убав ден _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
dbro utro vi posakuvam ubav den _____________________________Биди тоа што си
Добро утро...аман, до кога со никаквово време??
Добро утро. Допрва почнува мами _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Dobro utro. Go cekame snegot ama nikako da dojde
Добро утро и од мене!
добро утро на сите...
Добро утро _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добро утро..
Добро утро и на сите вас ви посакувам пријатен ден!
Понекогаш мислиме дека големите промени бараат големи чекори, драматични пресврти, нови почетоци ...
Живот
Неплодноста е чувствителна и емотивно предизвикувачка тема. Многу парови веруваат дека бременоста...
Неплодност
Породувањето е еден од најинтензивните и најважни моменти во животот на жената.
Породување
Денес ве поканувамe да го видите убавото што веќе го имате.