"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
11.03.2013, 09:42
Natuska85
3613
И еве и една групна, која ја нема во албумот
11.03.2013, 09:53
Џесика
2036
На сликава цело одделение со класниот раководител Беатрис и Натушка Поминавме многу убаво, ама од што сакавме у све да ни се погоди, ни се смути кај сме жени недоискажани за у кафана со музика? Не можевме да се изгракаме и само со очињата си разговаравме ние преку маса што бевме... со Натушка и АнаМоли си свтревме и орце, на кое другите срамежливо одмавнаа... После сакавме на Аца Лукас да идеме, ама почнаа алармите (читај- зевање) кои не потсетија дека имаме дома деца што спијат и што ќе не сотрат утредента во 6,7,8 саат
11.03.2013, 09:56
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
A bas me interesira dali Miana se otsrami....tolku se tufkase
Се отсрамив ма Нека ти кажат
11.03.2013, 09:56
Beatris
3116
Хаххаха класните бе Не си арна!
11.03.2013, 09:57
arh_diz
7198
Se gleda deka super ste si pominale , super ste site
11.03.2013, 09:58
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR
Мианка дошла значиииии...е баш ми е криво што и јас не дојдов, ајде наредна прилика џумбус ќе правиме!
Ми се смири а ??? И мене ми е криво што не ти запознав лично иако си ми лута
11.03.2013, 10:02
miana
6152
Ајде и јас да кажам како сум си поминала...Супе ми беше ,ми сметаше прегласната музика ( уште сум засипната од дерење ) сум заборавила како беше Многу ми е мило што ве запознав... Средбата почна многу непријатно ( имавме лоша слика за гледање ) но заврши ( барем за мене ) убаво..Криво ми е што не седев на раат,ама моето ГОЛЕМО дете ( читај ) големото неможело да заспие без мама - бог да чува !!! Сите сте ми супер,Ана Моли ми беше многу сериозна ( според мене ) или пак не бевме многу блиску да си муабетиме повеке ,ама затоа па со Фиао си изнаприкажавме И да ве искритикувам женски - Многу пушите Баш ми е мило искрено и чекам да ме викнете на кафе пауза
11.03.2013, 10:21
elenak
2004
Lepotici site do edna,pu pu Misterioznata miana konecno go pokaza celoto lice Mianke mnogu ubava nasmevka imas,se taka nasmeana da bides,i Mia lici na tebe da znaes
11.03.2013, 10:26
Cipi Ripi
1010
И јас си поминав супер, иако музиката беше прегласна, и ми сметаше многу, не можевме убаво муабет да си направиме, па бегавме надвор на цигарче, искрено не дека толку ми се пушеше, туку стварно бегав од музиката. Надвор се смрзнав и затоа сега сум болна, и Даријан ми е настинат (за прв пат) Следен пат одиме на помирно место. И уште ја чекам сликата кај што сум најубава. Зашто не ја ставате таа? Џес ургирај таму да се стави сликата, не знам кој сликаше.
11.03.2013, 10:28
Cipi Ripi
1010
Инаку Џес за песната да ти кажам, си доаѓам дома вечерта и му ја кажувам на мм и ми вика какви колбавчиња бе, колачиња требало Е пу не ни текна!
11.03.2013, 10:38
Calypso
1386
Сликите се прекрасни, поточно, вие девојки сте прекрасни, блескате! Баш ми е криво што не можев да дојдам, ама се надевам ќе има следен пат
11.03.2013, 10:40
Melanija RR
7052
Таман за следна мирна прилика и мене ми одговара.На групната сте сите супер па следен пат да се барем дупло. А каде е таа песна,дајте линкче
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
12.03.2013, 06:06
bucko mal
1431
Zenski super ste,mladi zgodni majki
12.03.2013, 08:50
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi
Инаку Џес за песната да ти кажам, си доаѓам дома вечерта и му ја кажувам на мм и ми вика какви колбавчиња бе, колачиња требало Е пу не ни текна!
Абе кај иде рима обравчиња со колачиња... не зезај сега, така ми дојде, така и ојде Али што инспирација ми иде да ви мавнам една песна за награднава игра мх мх мх
12.03.2013, 08:52
arh_diz
7198
Super e pesnara Desika
06.03.2014, 12:31
LoveableMe RR
5035
Осми март не го славам, ниту се собирам со колешки/другарки на овој празник, но на мајка ми/ сега и свеки им купувам по нешто за подарок и цвеќе зошто на нив им е значајно да се одбележи празникот. На работа знаеја порано машкиве колеги да ни купат по некоја цвечка, сега нешто и тие се заспани .
Девојки, што правите вие за 8-ми март? Дали го славите? Дали купувате подароци?
06.03.2014, 12:40
vezilka RR
4931
Не купувам поклони никако. И не примам, хехе на мажле, а и на други, неколку пати им враќав поклони. Не сакам поклон баш тој ден. И така веќе мажле не ми купува. А јас секоја година на 8ми, терам некоја кампања од работа. И годинава така.
06.03.2014, 13:22
niki
4299
grcive ovoj praznik ne go slavat, na vesti moze ke se kaze deka e svetski den ama pokloni i pozdravi i cestitki ne se praktikuvaat nikade ni vo skolo nit po rodnini prijateli i jas sum tolku izmestena od obelezuvanje na denov sto zaboravam da im se javam na majka mi i na sveki i normalno sveki mi se ljuti, i za toa mi dodava recka na listata nejzina kolku ne me bivalo za snaska majka mi mi e majka sto i da napravam mi prostuva
06.03.2014, 13:46
Defne90 RR
1991
Јас оваа година првпат ќе славам и се надевам дека супер ќе си поминам со пријателките.Инаку за подароци првите две години им купував на мајка ми,на свеќи,на сестра и на свеќи и на баба ми.А последниот 8 Март што помина никому не му купував подароци,ниту пак мене ми даваа.И оваа година ќе биде така некако имам многу трошоци околу 8 Март секоја година и се надевам дека нема да и текне на некоја да ми купува поклони па и јас да морам после.