БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Мм се вика Леонардо _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Мојот мм се вика Игор али јас си г о викм дебели!
Mm se vika Zvonko
мм се вика Дејан _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
според мене мм го има најубавото име Константин _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
mm se vika Igor a si go vikam Ige,Bate ili Kiko
да не испадне сега дека сите го викате ELECTRIC по дедо му ламбе. _____________________________Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.
Mm se vika David. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
mm se vika Ilija,a ja sum Ilcoica
mm se vika Marjan....maki si go vikam
Decko mi se vika Oliver
Хани, или ханито така му се обраќам на мм, еве 4 години веќе како сме заедно и во врска и во брак, никогаш по име не сум му се обратила
Mm si go vikam kere , zlatce, miu
Antonio,ama si go vikam Tonka ili srcka. _____________________________Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
Цуцлата е еден од најчестите предмети во секојдневието на новороденчињата. Таа им дава утеха, пом...
Опрема и додатоци
Во денешно време често го замислуваме богатството како врата кон сe: слобода, удобност, успех. Но...
Живот
Има една работа што сите нe допира, тивко, а силно, а тоа е како да останеме верни на себе во све...
Домот е место каде одмараме, јадеме, спиеме и ги поминуваме најинтимните моменти со семејството. ...