БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
mojot broj e 22 "power" cudno ,dosega na pamet ne mi padnal. a od sega ke pocnam da mu obrnuvam vnimanie da vidam dali ke zabelezam nesto.
мојот број е 8
Mene mi e sreken broj 4. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
мене ме е 1 _____________________________Децата се најголемо богаство :)
Мојот број е осум! До сега не ни сум имала среќен број, ама еве сега си знам! _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
Мојот е 1 независност бреее ама ме погоди браво _____________________________love u all
3-креативност
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца Мојот среќен број е 5 "adventure" и просто сум изненадена од она што го прочитав! Позитивно
Мојот број е 4. _____________________________Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.
11 - spirituality (духовност)
mene mi se pogodi tocno 9 si go znaev ova _____________________________Bless and you will be blessed!
independence br. 1
Мојот е 7. Пред да го направам тестов знаев дека тој број ќе ми искочи. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Gi sakam broevite 5 i 7 i sekogas koga igram nekoja lotarija gi kazuvam. Mojot broj e 5 , gledav i za maz mi toj e 7 koja koincidencija
Првото разделување преку ноќ со бебето може да биде емоционално и за родителот и за детето. Но ко...
Спиење и успивање
Вековната дилема конечно добива подлабоко објаснување. Дали пилешкото месо, со својата лесна текс...
Исхрана
Нашето тело е прецизен хормонски механизам. Секојдневните избори кои ги правиме, од храната, до о...
Кога се зборува за новороденчиња, фокусот речиси секогаш паѓа на мајката: нејзиното тело, нејзина...
Татино катче