Jas bev minatata godina vo Sandanski.Imase organiziran precek od hotelot,megutoa nisto posebno.Inaku mesto samo za odmor i relaksacija.Se odmorivme kako nikogas,bazen zatvoren i otvoren,masaza,tivko,mirno,prosetki niz gradot...
Лукас солидно изгледа хотелчево.Најјака ми е бабата во када на втората слика што се појавува .Има и игротека виде?Сигурно убаво ќе си поминете.А преку која агенција не те прашав?
08.12.2010, 21:37
lukas
2148
preku turist agencija,da ima igroteka i dadilka posebno za sekoe dete,ama nema sansi jas da go ostavam lukas na nekoja ne me sfakajte pogresno,a jas da si go brkam kefot...dur e aren ke sedam so drustvoto posle toa ke odam v soba ke si gledam tv...sum barem po tv..pozz
13.12.2011, 15:54
AnnaMolly RR
6409
Повторно се наближуваат новогодишните празници, па баш сакам да ми дадете некоја идеја за дочек на Новата година. Би сакала некој ако знае интересно место во Македонија со прифатлив аранжман, да видиме некоја убавина од нашава земја. Ако има некој информации, може да ги споделите тука.
13.12.2011, 16:12
Annet
2404
subavkoo Nova godina. nie doma so malata ,a tate na 1 e dezuren na rabota.... zdravje , ovaa ke bide najubava dosega vo mojot zivot,nie trojca zaedno;-))))
13.12.2011, 16:21
miana
6152
Bidejki vo sekoj moment ocekuvame ,ovaa godina ke si sedime doma jas,mm i dvete princeziii sakavme da vikneme drustvo no se premisliv bidejki ne sakam zaradi gostite postojano da begam vo soba za da dojam ili da se sekiram dali mi galamat - resivme da si bideme sami nie doma za da mozeme da si se opustime kako sto treba..Edvaj cekam
13.12.2011, 16:44
Pepelaska *
3820
И ние домче ама во новото, одва чекам со сестра ми и зетот и уште еден пар, искрено мене никаде не ми се оди по кафани и слично, здравје в година некаде подалеку можеби,
13.12.2011, 16:48
kikicka
4218
Ваљда некоја дискотека неззнам уште лани непланироно испадна на саматанова година се одлучивме
13.12.2011, 16:49
mamicka77
1280
I nie sme del od tie sto ke bidat vo domasen ambient so kumovite i naseto malo kumce i nie so malo dete i tie i taka da ke si prokarame super sekogas si cekame zaedno so kumovite pa taka i ovaa god samo sto ke bideme vo domasen ambient i nasite mali sonca,imame moznost i vo nekoj hotel od gradot bidejki MILA ne cica no ne mi se ostava jas da setam a taa doma so sveki nema sansi
13.12.2011, 19:51
temjana
1159
домааааааа сами без никој, ако треба и ќе заклучам и ќе изгаснам светло само да не ни се доклапа некој Лани демек само 5 души ќе славевме кај нас и после 12 цела сурија кога ни се ставија кој од каде оди избркај ги, уууууффф вриев од нервоза особено што сум спанка и планирав и на овие гости што ги имав да им ја дадам клоцата накај 1. Нема шанси оваа година се договоривме со мм никој и никаде најубаво самички со еден куп филмчиња, алкохол и некое мезе, ќе пеам караоке ќе играм оро сама а мм ќе ми се смее
13.12.2011, 21:31
AnnaMolly RR
6409
Ние требаше со кумашините зашто и тие имаат мало детенце, а другите пријатели ни се сингл и сакаат по дискотеки. Јас не одев во дискотеки ни пред да се омажам, не па сега. Ама кумашинот му се паднало да биде дежурен на 31 и ни пропадна планот. Сакам да си бидеме со Филип, мада тој во 21 заспива, ни Н нема да види од Нова година.
13.12.2011, 21:40
Viktori
5329
Дома, традиционално. Само со другариве мои чувствувам дека луда журка ќе имаме. Се по мрднати се , Јана почнала Најтвиш да слуша, се научи и глава да тресе има да имаме ЛАЈВ РОК ШОУ за Нова година
14.12.2011, 12:18
arh_diz
7198
Doma ke bideme za NG , zaspiva okolu 01-02 taka da sekoja vecer e za nego NG
14.12.2011, 13:00
kuklicka26
220
Nie ovaa godina ke bideme doma so i mm,i plus dve drugarki koi imaat isto po eden mesec razlika ni se.Edvaj cekam...Ovaa i e prva nova godina na Simona,ke bide veselo
14.12.2011, 14:00
riba79
683
nekade vo domasen ambient so kumovite e sega dali vo sk ili nekade na planina seuste ne padnal dogovor..kako i da e vo ubavo drustvo ke bideme jas i mm a decite najverovatno kaj baba i dedo
15.12.2011, 09:16
Bububebe
564
Или надвор од мк или дома.Не сакам по кафани,по кафулиња.Некако изживеано ми е
15.12.2011, 13:14
Pepelaska *
3820
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
Дома, традиционално. Само со другариве мои чувствувам дека луда журка ќе имаме. Се по мрднати се , Јана почнала Најтвиш да слуша, се научи и глава да тресе има да имаме ЛАЈВ РОК ШОУ за Нова година
баш интересно звучи
15.12.2011, 22:39
libra.n
645
Јас лани Нова година ја поминав во WC на шоља - повракав (трудна бев) и не отидовме никаде, па годинава ми се оди во некое кафуле- Прилеп дефинитивно ке одиме за да може малата да ја чува свекрва ми.
15.12.2011, 22:49
kremco
414
Jas se nadevam na boks porodilen kje bidam za nova godina
16.12.2011, 11:51
Luci
2250
Дома Ова ни е прва Нова Година со синчето, така да ќе си бидеме ние + печеното прасе
24.12.2011, 15:48
Olivia
1961
Ovaa godina docekot definitivno nadvor od Sk, poso neli sum singl po tolku godini , mora da izludam na svoj nacin, imam neodoliva ponuda koja ne se propusta , ne e tolku bitna ponudata bitno e od koj e
24.12.2011, 15:57
iviv
368
Jas definitivno ke si bidam doma vo mojata nova dnevna vo krevet ........ahhahahahah ke bide samo nekoj den od ET taka da ovaa godina ke si odmaram doma zaedno so moite embrioncija ....
24.12.2011, 18:10
mila mama
1616
Дома за жал... А баш ми се одеше некаде, ама како се падна оваа нова година, нема слободни денови, здравје догодина да се спојат повеќе денови па да се организира нешто.
24.12.2011, 19:25
anedespo
940
Vo domasna atmosfera. So sarmi, ruska i peceno meso i prijatni lugje okolu mene.
25.12.2011, 11:43
AnnaMolly RR
6409
Сакавме некаде низ Македонија, ама операцијата на Филип е утре и решивме да останеме дома годинава. Тој ќе спие, сигурно нема да дочека буден Нова година, па јас и мм може да тркнеме до плоштад, Филип ќе си спие дома со свеки.