БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
temite za svekrvite _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki temite za svekrvite
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana site..Nemozam da odvojam momentalno..Ako razmislam ke mi tekne ama nemam vreme sega,beram drva
i mene mi se top temite za svekrivite
kolku poeni imate _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
JAS 405 _____________________________„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki kolku poeni imate
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe JAS 405
uahuahuahuahuahauauuaah ludilo sm mi se spieeeeeee a i PLAVUSA SUM!!!!!!!!1 _____________________________„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR Детски досетки ми е моментално најомилена! И мене таа ми најомилена и децата како јазични иницијатори
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR Детски досетки ми е моментално најомилена!
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ИЗВОРНА ПОРАКА: niki kolku poeni imate deluxe naslov na tema mi e ova ne prasanje
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
Хахахахааааа, ајде легнувајте, немојте па утре да почнете да ги промашувате дрвцата. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Моментално омилена - Добра ноќ _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Има една работа што сите нe допира, тивко, а силно, а тоа е како да останеме верни на себе во све...
Живот
Позитивното размислување на прв поглед звучи едноставно, а всушност ја менува целата насока на на...
Во новото секојдневие, депресијата и анксиозноста не се само „ментални состојби“ туку тие влијаат...
Здравје
Мајчиното млеко не е само храна. Од првиот момент по раѓањето, бебето добива повеќе од енергија.
Исхрана