Последни статии

Цуцлата: пријател или непријател на развојот?
Цуцлата е еден од најчестите предмети во секојдневието на новороденчињата. Таа им дава утеха, пом...

Опрема и додатоци

Можеш да купиш се освен мир во душата
Во денешно време често го замислуваме богатството како врата кон сe: слобода, удобност, успех. Но...

Живот

Germanija poprosecno zdravje nikogas ne bi ja stavila da se natprevaruva,pejackata ja emitirase britanskata Kate Nesh od glava do peti
 Germanija poprosecno zdravje nikogas ne bi ja stavila da se natprevaruva,pejackata ja emitirase britanskata Kate Nesh od glava do peti ...ми се допадна Франција- Але але але
 ...ми се допадна Франција- Але але але ...и уште некои други не ги запамтив од која држава
 ...и уште некои други не ги запамтив од која држава 
  samo slusav. Srbite go najavija Vlatko kako eden od najdobrite pejaci vo MAkedonija.Sakav da slusnam komentar od Rusite ama oni go davaa prenosot eden cas pokasno sum zaspala
  samo slusav. Srbite go najavija Vlatko kako eden od najdobrite pejaci vo MAkedonija.Sakav da slusnam komentar od Rusite ama oni go davaa prenosot eden cas pokasno sum zaspala 

мене лично текстот ич не ми се допадна а за настапот 5-ка, добро се потрудиле, кореографијата беше супер. Но морам да искоментирам и за Маја Кеуц која ја преставуваше Словенија девојката има глас- лудило. Мене искрено повеќе ми се допадна словенечката варијанта ( се вика Ванилија) а плус требаше и една група танчери да играат со неа- баш се изненадив што не беа- инаку одлични момци.
  мене лично текстот ич не ми се допадна а за настапот 5-ка, добро се потрудиле, кореографијата беше супер. Но морам да искоментирам и за Маја Кеуц која ја преставуваше Словенија девојката има глас- лудило. Мене искрено повеќе ми се допадна словенечката варијанта ( се вика Ванилија) а плус требаше и една група танчери да играат со неа- баш се изненадив што не беа- инаку одлични момци.