за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро жениии Махери сте за мотивација за лапачка Каква диета какви бакрачи, здравјето е најважно, децата и мајките секако не сакаат другите не мора.
Убав ден на сите!
17.09.2013, 08:50
Mihaela 2010
4230
Da be pomina letoto pa sega udrete na krkanje Jas sum pred dobivanje pa jadam i lugje duri,ama kaj i da e posle toa go javnuvam orbitrekot,taman zaladi ke moze da se vezba
17.09.2013, 08:53
deluxe
2479
Абе жени гледајте си го здравјето,што вика Палешка уживајте си во тоа што ве прави среќни,јадете си без гајле
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 17.9.2013 8:54:56 >
17.09.2013, 08:55
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Абе жени гледајте си го здравјето,што вика Палешка уживајте си во тоа што ве прави среќни,јадете си без гајле
nikako gladuvanje,pravilna ishrana i vezbanje,za da ne sakaat i mazite
17.09.2013, 10:17
Melanija RR
7052
Добро утро Што убаво ми почна денот М убаво си спие па кафенце со него на тераса па Гарденија ни е бремена па па само убави и фини работи да не пратат сите рингерајки. Ќе части некој појадок,јас сум за бурече
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
17.09.2013, 10:24
mommy_angels RR
1543
еве Меланија повели навистина убав ден ајде и јас стигнав до второто кафенце
17.09.2013, 11:04
AnnaMolly RR
6409
Аааааај мами ејнџелс, што убав појадок си спремила! Јас кснав сендвич од дома си носев, па сега ќе пијам второ кафенце. Денес ме фатила мрза и некако не ми се работи баш, ама што се мора, се мора. Што ќе правите денес, женски? Каков ви е планот?
17.09.2013, 12:13
deluxe
2479
Јас еве ќе си кажам шо имам во план за попладне само ако не заврне ... Си одам од работа во 2,ќе дремнам,и потоа палам патиките на шопинг,да ја доопремам ученичката со гардероба,бај д веј можи и јас ќе се подновам нешто
17.09.2013, 14:43
zzaa
884
Dobar den zenski ubavi,kako ste mi?Ja denes se iznasetav nataka navak da ve zirnam i da castam i jas posle tolku vreme kafe.pa ke pravam rucek ke dojde mm od rabota. Povelete
Ззаа, фала за кафето, по ова тмурно време, се чувствувам ептен поспано, па не е лошо кафе пак да се напијам.
Делукс, ај држам среќа и ти убаво да се подновиш. И јас се радувам за некој ден ќе треба да одиме во шопинг за синко. Тоа е, секоја сезона мора да му се купува се одново, ајде само нека е жив и здрав. Те патики, те зимски обувки, те јакна, тоа покрупни работи, па кај се тренерките, дуксеви, бодиња итн. итн. итн. А сакам и второ, па плус и ако е женско, ајде ќе се провлече до некој месец со тие бебешките работи, ама понатаму, веќе треба и женски парчиња на облека , нели?
17.09.2013, 15:41
Mihaela 2010
4230
Ehh ne spomnuvajte soping,i nie sme za toa,patiki,pa cizmicki,pa jakna,pa trenerki,pa uste nekoe bluze i pantaloncinja,se komplet,a bogami i jas sum za podnovuvanje Bethany jas za vtoro se nadevam na zensko pak,taka si imam zelbicka,ako mi se ispolni nemam gajle za garderoba,ako e obratno ke se menjame
17.09.2013, 15:45
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Bethany jas za vtoro se nadevam na zensko pak,taka si imam zelbicka,ako mi se ispolni nemam gajle za garderoba,ako e obratno ke se menjame
може, може, ете договорено
17.09.2013, 16:06
elenak
2004
Е тоа е, секои 2-3 месеци нова гардероба. Мојава е ситна па има некои работи што и се точни ама во преодниве сезони пролет-есен, инаку зимско од лани тешко. Јакна имаме добиено на поклон и некои тренерки имам од лани од роденденот што и беа донесени поголеми ама другото така етапно купуваме. На враќање од одмор направивме една тура шопинг, минатата недела ја подновив со долен веш, денес ќе одиме по патики и така. Туку ова времево залади наедна, планирав цел септемви да го поминеме без патики, со затворените сандалчиња на адидас (всушност идат како патичиња со отвори) и чорапчиња ама не бива. Ладничко е. За нас подновување потешко, се нешто нејзе и треба.
17.09.2013, 22:42
bucko mal
1431
Sega piev ama nema da te odbijam,stvarno dolgo vreme ne si pocastila
ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa
Dobar den zenski ubavi,kako ste mi?Ja denes se iznasetav nataka navak da ve zirnam i da castam i jas posle tolku vreme kafe.pa ke pravam rucek ke dojde mm od rabota. Povelete
17.09.2013, 23:15
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
Ззаа, фала за кафето, по ова тмурно време, се чувствувам ептен поспано, па не е лошо кафе пак да се напијам.
Делукс, ај држам среќа и ти убаво да се подновиш. И јас се радувам за некој ден ќе треба да одиме во шопинг за синко. Тоа е, секоја сезона мора да му се купува се одново, ајде само нека е жив и здрав. Те патики, те зимски обувки, те јакна, тоа покрупни работи, па кај се тренерките, дуксеви, бодиња итн. итн. итн. А сакам и второ, па плус и ако е женско, ајде ќе се провлече до некој месец со тие бебешките работи, ама понатаму, веќе треба и женски парчиња на облека , нели?
Ех Бетани и јас си сакав женско и сега ете морам и за неа женски алишта да купувам, додека беше бебе, по нешто од братчето носеше, додуша до 40 дена повеќе, после тоа сакав да си ја облекувам во женски работи и ептен некое парче во понеутралана боја и облекував од него, а со поклони што идеа сите носеа за поголема и сега еве залади а многу малку алишта има, ама па доста и пари и даваа, па ќе и купам што да правам, а и на М гледам се му е смалено, а оди во градинка ќе мора и за него, тоа е, само нека се живи и здрави Една другарка ми даде од нејзината ќерка, ама ништо не облековме, зашто нејзиното е летно, а моето зимско дете и тие бебешките беа танки за во зима, а кога се затопли и беа мали
17.09.2013, 23:56
Felly RR
7977
Ај добро вечер, кој е за сладолед повелете. Го дојадувам последниот што ми беше останат во фрижидерот.
18.09.2013, 00:24
elenak
2004
Фелииии оти не си умна? Арно мислев да си легнувам кај ми текна да отворам тука. Ајде добра ноќ, и така не сакам сладолед ладно ми е
18.09.2013, 01:09
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Ај добро вечер, кој е за сладолед повелете. Го дојадувам последниот што ми беше останат во фрижидерот.
Леле Фели и јас имам еден и сега баш се мислев да го дојадам оти времево заладува, ајде заедно таман ќе јадиме
18.09.2013, 07:50
Tanjat7880
1256
Kako ste devojki,pospano ova utro?!Jas da,me mrzi eve duri I dorucek da si zemam
18.09.2013, 07:51
Tanjat7880
1256
A da I TOA TORTATA DA NE JA PIPATE,JASNO!!!
18.09.2013, 08:15
deluxe
2479
Добро утро Тања!!! за кафенце сум јас,да ти кажам право утрово е многу тмурно,сум се успала многу,ќерка ми ја закаснив за на училиште,па ајде узбуна автобусот и замина,па мм со кола ја носеше.Колку сум збрканна од посабајлечки,и морам прво благо да си каснам ,и да ти кажам ќе ја пробам тортата ,лути се ама стрвна сум за блачко да... уште ова свари едно турско кафе без шеќер
18.09.2013, 08:22
Палешка РР
7505
Добро утро жениииии. Се смрзнав Јас само чај ќе земам и само ееееедно залаче од тортата
18.09.2013, 08:29
Mihaela 2010
4230
Dobro utro,ja sum denes koma,nokeska M mi krena T najmnogu 37.5 neznam sto i stana,sabajlevo dobra bese,dali i bese nesto momentalno ili ke premine vo seriozno neznam stvarno,baska dobiv so nenormalni bolki edvaj se dvizam..aj toa ne me zagrizuva tuku so malovo,vcera si bese epten vesela i so jadenje i se,aj belki i e od vozbudava sto trgna vo gradinka
18.09.2013, 08:48
Tanjat7880
1256
Eve go I turskoto!Shto sum vredna denes BRE
18.09.2013, 08:50
Tanjat7880
1256
Ehhhh Mihaela,pocnaa esenskite problemii,ke vidish do vecer kako ke bide,kaci I I vecer temperature jas bi reagirala I dala neshto da ja okrepi.