Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
29.03.2014, 00:56
Defne90 RR
1991
Многу сакам да одам во шопинг и да ја потрошам цела плата на маж ми на облека. Ептен ме релаксира шопингот и ми ја намалува нервозата.
29.03.2014, 10:28
AneLav RR
1110
Многу сакам да имам едно копче да го стиснам и све дома да се стави во ред на свое место итн....
29.03.2014, 13:00
Melanija RR
7052
Многу сакам да имам време (мм да се прибере по дома да го чува М) да избришам прозори ужасно се нервирам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
29.03.2014, 23:52
deluxe
2479
....само еден ден да си бидам сама со себе да ги наполнам батериите,при крај ми се...
09.07.2014, 09:57
Mila mamicka
387
Многу сакам да одам на пат околу светот. Многу сакам да патувам, и да посетувам различни држави, да запознавам различни народи и култури. Се трудам оваа желба постепено да си ја исполнувам.