дали имате некој збор или фраза кој ги користите нон стоп кај што треба или нетреба
јас најчесто користам Е как не ти луд/а ли си бре,бре Оф мори мајко..
20.04.2012, 22:09
Ikana
3780
Сфаќаш? Разбираш? Леле Да му се сневиди Добро Сакам
20.04.2012, 22:45
Џесика
2036
ај не замарај (ова на мм) тешко тебе ауф ауф мамицата мамина
20.04.2012, 22:53
mamicki
1111
Пичкуш мачкуш! (најчесто кога возам ) Ај не замарај! Аман!
20.04.2012, 23:09
bombica
917
нема грешка туфффф амаааан копук
20.04.2012, 23:11
SkCura77
430
Ме фркна нервата (кога се нервирам) Дај кажете нешто поарно (со другарките кога озборуваат) Ми пукна филмот од (кога ми е здодевно) Срц, ај бе батали... ( на ММ кога ќе запне нешто по дома)
А најчест збор ми е ЈЕБОТЕЕЕЕЕ, не за вулгарност, колку што ми остана од еден виц што го слушнав на времето за плавуша на автобуска станица
of lele majko.....koga sum umorna idi u p*** materin koga mi e preku glava od se! aman...isto taka preku glava od se i sesto sega odma so trcanje..... koga nesto se bara od mene da napravam a mene me mrzi
13.02.2013, 00:10
elenak
2004
Оф мори мајко Ту бре мајка му стара (не знам зошто стара ама така сум го слушнала некаде) Шо е работта (или шо сакиш) - на гевгелиски
13.02.2013, 11:51
miana
6152
Ај и ја да си пишам
Оф леле у пиз матер Аман веке Свакаш? Разбираш? Је га Не ми е јасно како може.... Леле,не ми се верува Тоа ти е
На други не ми текнуе
13.02.2013, 12:57
niki
4299
vo posledno vreme "bre" mi e zbor koj go stavam vo sekoja recenica, tolku mnogu cesto go upotrebuvam sto i go prenesov na kerka mi, maz mi ja iskara zosto go koristi i se dogovorivme deka i dvete ke prestaneme da go upotrebuvame, taa prestana a jas seuste nesvesno go kazuvam sega postojano me poprava: mamo pak rece bre!!! mnogu losa navika na koja ne uspevam da i go najdam krajot
13.02.2013, 16:26
Octavia
617
Sama na sebe sum si dosadna so
"puknav" , pocnav na majtap so ona "puknav vise, ne znam kade da se obratam" i mi ostana "of mori majko" haos horror I ona dodavanje "mama" otkako kje mu se obratam na nekoe od decata, pa pocnav i na mm da mu vikam "ajde, mama..." A be haos
09.06.2014, 01:33
Defne90 RR
1991
Ох се ме боли, Пукнах вече, Е ако де! Абе ајде беге там наонам!
09.06.2014, 08:08
AneLav RR
1110
Изгинав... Аман веќе... Да тие ј...ем сунце... Ме појадовте... Пукнав веќе аман...
09.06.2014, 17:20
princessa
1056
да ти се сневидум ај у п.м е са ти дојдех аман веќе, ме пукнахте еле ти текна разбираш ле?
Има еден куп за пишување...
09.06.2014, 21:08
Палешка РР
7505
Сега или одма? Оладиииии Слоу дауууннн (мм многу гласно зборува) Ме пукнавте ме треснавте Не сум ви алајка
10.06.2014, 09:16
sandriana RR
2924
I ona dodavanje "mama" otkako kje mu se obratam na nekoe od decata, pa pocnav i na mm da mu vikam "ajde, mama..." A be haos user posted image
Е и јас се нервирам што на секое, на крај на реченица додавам "мама", а секогаш ми било антипатично. И моите "шоферски" псовки, не е пристојно да наведувам овде
10.06.2014, 18:50
Yummy Mammy
1690
Боже Господе! редовно го употребувам за чудење
Не сум ти јас закачалка! - кога ми подаваат јакни Не сум ти јас кујна! - кога ми подаваат празни чаши Не сум ти јас корпа! - кога ми подаваат прљави чорапи И се така....
11.06.2014, 23:17
Snowhite RR
5042
Во последно време само овие ги повторувам нон стоп и веќе ни сама не можам да се слушам Еее Аман Ме избудаливте Достаа!! Немој! Остај ја! Не можам веќе
11.06.2014, 23:22
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Во последно време само овие ги повторувам нон стоп и веќе ни сама не можам да се слушам Еее Аман Ме избудаливте Достаа!! Немој! Остај ја! Не можам веќе
Како јас да сум го напишала ова Јас додадавам и некоја пцовка пред или после зборчињава Не ги пишувам сега така,ама замислете ги
12.06.2014, 23:34
bucko mal
1431
Me razbirash-koj si ima muva na kapata mu pravi brrrrr,ako jas se ne razbiram mislam I mene ne me razbiraat
Aman veke...
Gospde boze.....
Znaci....me razbirash
Boze zacuvaj pamet.
26.11.2014, 15:14
caciana
863
Ziti se? o jee. Ova pocnav na zafrkancija da go kazuvam uz muabet i taka vo drustvo mi premina i vo navika Inaku aj dosta, aman , gluposti, lele coek , ( i mnogu karam uz muabet ama da ne nabrojuvam )
26.11.2014, 16:53
AneLav RR
1110
Не можам веќе.. Аман... Налет... Престани.. Е веќе... Џенем нека фати...