БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
имам две деца едно машко 4 г и женско 5 месеци. Доста ми е го затворам дуќанот
имам едно синче а би сакала д аимам уште едно ќеркиче. _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
едно ама вредно..............да ни се живи и здрави
Imam edno since 2 godini i sedum meseci ,i uste edno na pat,pak since.Odime na treto za kerka,definitivno.
имам 2 ќерки планирам и трето ама усте малку да порасни малата
Јас имам три машкото 7 год девојчето 4 год и пак машко 2 месеци _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bile imama edno dete koe go cekav celi 7 godini sega zdravje vtoroto e na pat, koga ke se rodi togas ke si pisam poraka deka imam dve
Имам еден син, акам барем уште две од кој едното или двете да се женски.
Imame since i sega sme vo ocekuvanje na uste edno since
jas imam since i sega kerkicka
Imam kerkicka,bi sakala da imam uste edno ili dve deca.
imam dve sincinja, ednoto 3i1/2 a drugoto vo maj 2god.
Imam kerkicka, za 3-4 godini bi sakala da dobieme i since, a vo zavisnost od sostojbata, moze posle i treto Sakam da imam mnooogu deca _____________________________
Jas imam edna kerkicka za drugo zdravje ke vidime. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Imam eden sin 5 godisen,a sega cekame vtoro posakuvam kerka.
imam eden sin _____________________________BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol Imame since i sega sme vo ocekuvanje na uste edno since
jas imam dve prekrasni sincinja
OD SITE DA SE ZDRAVI I ZIVI PREKRASNO MAMINO SINCE
Имам еден син, а сакам да имам 3 деца. _____________________________Live and let live
Tri. Nasata Princeza Mila 7 i 1/2 god. i malite slatkishi Gorjan i Davor 1 mess.)
Dve Andrej ke polni 6 i Aleks ima 14 meseci _____________________________I dont have time to hate people who hate me because i am too busy loving people who love me :)
Едно сонце ама сакам уште едно
Чувствувате дека бројките на вагата одат нагоре иако не сте промениле ништо значајно во исхраната...
Во добра форма
Неверството е една од најдлабоките повреди што може да му се случат на еден брак. Тоа не е само п...
Живот
Една од најчестите заблуди поврзани со бременоста е верувањето дека е можно да имате менструација...
Здравје
Во светот на пелени, ноќни будења и претпородилни возбудувања, грижата за себе често паѓа на днот...