БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobra nok Rosana odmorise i ubavo pomineteja nokta.Slatki sonista na tebe i na Sara vi posakuvam. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Јас сум преморена од денов..одам да си легнам..се читаме утре драги мои...
добра ноќ и од мене _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Stana mm da me priberi v krevet Dobra nok i prijatna nok na site
Dobra nok na site, sonuvajte ubavo
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana Dobra nok na site, sonuvajte ubavo
се одјавувам. ако продолжиме вака, тмава ќе треба дасе вика добро утро... слатки сништа, мили мои... _____________________________Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.
добра ноќ и убави сништа!! се гледаме утре _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 добра ноќ и убави сништа!! се гледаме утре
Епа ке мора и јас да се гасам никој нема да остане на дружба.се читкаме утре Слатки сништа драги мои _____________________________What goes around comes back around.
Отиде вискито, отидов и јас да се комирам до мм. Добра ноќ на сите. _____________________________love u all
Отидов и јас на спиење... ДОБРА НОЌ _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
Dobra nok, jas sum gotova, dosta bese za denes ne mozaaaa zzzzzzzzzzz..... _____________________________
добра ноќ Македонијо,каде и да си?!
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
_____________________________Think Pink
dobra nok na siteeee
se citame utre, si odam jas kaj bucinjata _____________________________
_____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
И најмалата градина може да биде извор на свежина и инспирација. Со правилни комбинации на билки,...
Живот
Мини градината на тераса е совршено решение, лесна за одржување, практична и идеална дури и ако ш...
Во динамичниот начин на живот, многу луѓе забораваат да слушаат на сопственото тело и наместо тоа...
Исхрана
Кога вашето дете е настинато, правилната исхрана игра клучна улога во забрзување на опоравувањето...