Eeee... vie se zalite od mazite, stari vi bile, jas so da recam za mojov... napolni 36 vo januari... me prelaza i mene vaka naivna, na moi 29 godini . Godinava 32 ke polnam ( )... ama koj mi gi dava
А па тек што јас да речам, мм има 38 а јас 29
27.03.2012, 12:55
kikicka
4218
Добро е не сум била само јас младо тука мм ме прелажа на 17 ипол а тој беше 23г.
27.03.2012, 12:59
Ikana
3780
Лелеееееееее еј најзериозно треба надомест за ова ејјј! Како беше песната...ти што ми ја украде младоста...хахахах
27.03.2012, 13:32
Bogdancanka
5422
hehehe ne sum bila samo jas prelazena jas taman stanav polnoletna, demek po da razbiram me prelazaa Ikana taman e pesnata
27.03.2012, 13:35
kikicka
4218
Сега цел ден ке си ја пеам
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Лелеееееееее еј најзериозно треба надомест за ова ејјј! Како беше песната...ти што ми ја украде младоста...хахахах
27.03.2012, 13:42
Calypso
1386
A be mene mojov ne mi ja ukrade mladosta, ama pak i jas ke si ja peam pesnava
27.03.2012, 13:46
Beatris
3116
Ќе си пееме, што друго ни останува Ееее сега се враќам од салонот кај што бев на електростимулации, трчајќи да се вратам на работа порано, и си мислам кај е тоа време кога релаксирано после работа си одев на вежбање, па на фризер, па на педикир, масажа... Сега и да не ми одат сите пари на бејби тракатанци, немам време кога да одам ко човек да се релаксирам. Ми се плаче
27.03.2012, 13:51
Maca25
7558
Јас само што се вратив од кафе на ул. Македонија...и се чудам - Работи ли некој во Скопје бре?!?! Све живо по кафичи!!
27.03.2012, 13:57
Ikana
3780
ЕЕЕ Беатрисче....беа тоа времиња! За фризер време јок, за козметичар јок, не можам маичка да излезам да си купам или тренерки, а фармерки од мајка ми дрпнав пошто ни тоа немам време да барам, мисија немогуча ќе биде. Вчера праиме муабет со мм, му викам лелееее ко клошарка се шетам по улициве, а дома кај моите нема место по плакари од облека, ништо не ме збира.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Ќе си пееме, што друго ни останува Ееее сега се враќам од салонот кај што бев на електростимулации, трчајќи да се вратам на работа порано, и си мислам кај е тоа време кога релаксирано после работа си одев на вежбање, па на фризер, па на педикир, масажа... Сега и да не ми одат сите пари на бејби тракатанци, немам време кога да одам ко човек да се релаксирам. Ми се плаче
27.03.2012, 13:58
Ikana
3780
Работи бе...до 12, одделенска настава, пошо по улица Македонија фелата толку и има образовање! Шо да работи Мацо, накрцано све тоа позерите од МНР и МЧКЉР!!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Јас само што се вратив од кафе на ул. Македонија...и се чудам - Работи ли некој во Скопје бре?!?! Све живо по кафичи!!
< Поракaта ја уредил Ikana -- 27.3.2012 13:59:51 >
27.03.2012, 14:06
temjana
1159
нема работа ама пари се наоѓаат за кафе и за одмор летно време. За чудење сме пустите ама тоа е да сме живи и здрави, па кој како си ја наредил
27.03.2012, 14:09
Ikana
3780
Што ти е, за одмор позајмувам за да се сликам и да постирам слики на фБ!!! Албум од 349 слики а 7 дена си бил на одмор!!! Хелоуууу!!!!
27.03.2012, 14:11
Calypso
1386
Ami mora sekoja minuta da se slika, da ne ne daj Boze FB prijatelite propustat nesto od tvojot odmor
27.03.2012, 14:12
Maca25
7558
Абе знаете што ми е чудно, све живо се жали дека нема работа, дека е тешко да се преживее месецот, али за кафе има пари
27.03.2012, 14:23
Ikana
3780
ЕЕЕ за кафе увек има Мацо! И за цигари исто. Па и некоја пијачка. Нема за станови, куќи, глисери...а за вака регулар има...(иронична сум овде хахахахах) КАрти за кино и театар, а и опера се скупиииии!
< Поракaта ја уредил Ikana -- 27.3.2012 14:27:55 >
27.03.2012, 14:33
mamicka77
1280
e aj dobar den i od mene i nie minavme edna neprespiena burna nok ama veke nie dobro utro dobar den se naviknav izgleda i e period na bebcinjata da ne spijat a za grcevi ima mila seuste ima ponekogas ne sekogas ja osetam noke stane prdne i zaplaka i 100% se grcevi ama eve vo posledno vrweme unazad najak 20 dena ja nemam oseteno izgleda si zaminaa, a isto e i kaj nas se se pari nema i se kafanite i kaficite se polni e aj toa da vides
27.03.2012, 14:41
mamicki
1111
Што ти е, за одмор позајмувам за да се сликам и да постирам слики на фБ!!! Албум од 349 слики а 7 дена си бил на одмор!!! Хелоуууу!!!!
27.03.2012, 14:41
kikicka
4218
Еве нова песна.. ПАРИ пари парии се опсесијаа,Живот, живот, живооот на вересија...тралалалаааааааа
27.03.2012, 14:43
Bogdancanka
5422
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Абе знаете што ми е чудно, све живо се жали дека нема работа, дека е тешко да се преживее месецот, али за кафе има пари
abe maco vie ste pogolemo mesto i zatoa kaj vas e prepolno,dojdete kaj nas ima denovi koga nema ziv covek da padnes nema koj da te krene,eve denes izlegov po rabota i prosetav abre sekade prazno vo kaficite po dvajca trojca...ili tuka nemame pari ili do lugeto e...a za razlika od nas da pojdes vo gevgelija se e zivnato kaficite prepolni...
Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
27.03.2012, 14:48
temjana
1159
Ххааххахахха даааа, абе велам јас чуден народ сме. За до грчка се ќе се најдат пари од некаде па ако треба и кредитче ќе се земе, битно на фб ќе има слики
27.03.2012, 14:48
Ikana
3780
Кај мене има, ќе се пофалам вака отворено пред сите!!!!!
27.03.2012, 14:52
Bogdancanka
5422
aaaaaaaa epa ajde pevaj ispofali se ako e za pred narod
27.03.2012, 14:53
rina13
1147
ah da ne bese toj facebook,lugevo po doma ke si piea kafe I ke si prae muabet,nema da idat po kafici da se slikaat I op odma status I sliki na kafe so moite srcki I toa ne edna 101 slika si mislis abe ovie na kafe bile ili spiele 3 dena vo kafic koga ke pomines na kej mislis na crven tepih si blicovi svetkaat na site strani.