Последни статии

Цуцлата: пријател или непријател на развојот?
Цуцлата е еден од најчестите предмети во секојдневието на новороденчињата. Таа им дава утеха, пом...

Опрема и додатоци

Можеш да купиш се освен мир во душата
Во денешно време често го замислуваме богатството како врата кон сe: слобода, удобност, успех. Но...

Живот

А јас па се чудам зошто не можам да напишам порака во „Што ни беше муабетот“. Здраво на сите и добредојде на новиот член Теоничка. Таман во саботата си помислив нема веќе зима, а вчера и денес ко за беља дождови и снегови. Се ближи пролетта и да ви кажам таму каде што е стопен снегот има кокичиња. Па еве ви пуштам едно да ни се згрее душата со надеж дека наскоро ни доаѓа пролетното сонце.
   А јас па се чудам зошто не можам да напишам порака во „Што ни беше муабетот“. Здраво на сите и добредојде на новиот член Теоничка. Таман во саботата си помислив нема веќе зима, а вчера и денес ко за беља дождови и снегови. Се ближи пролетта и да ви кажам таму каде што е стопен снегот има кокичиња. Па еве ви пуштам едно да ни се згрее душата со надеж дека наскоро ни доаѓа пролетното сонце.  do vas
  do vas  

.
  .  ее убаво знаев дека е чист понеделник дека се постело јас не посам ама затоа зачистив ама не знаев дека се чистело и се спакував и така јас цела година ке се пакувам неможам раат да сум со овие куфери  жени бре жени еххх живот што ти е на младигодини ке си остарам
   ее убаво знаев дека е чист понеделник дека се постело јас не посам ама затоа зачистив ама не знаев дека се чистело и се спакував и така јас цела година ке се пакувам неможам раат да сум со овие куфери  жени бре жени еххх живот што ти е на младигодини ке си остарам