cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: chat room

clock-img

12.03.2010, 21:11

clock-img

mami

pencil-img

8680

Леле ќе ги земеш ти? фала ти најмногу на свет, јас ке ти дадам пари во игротека...фала тиuser posted image

clock-img

12.03.2010, 21:15

clock-img

Mamicka3

pencil-img

755

Немај гајле поздрав се гледаме утре

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

clock-img

12.03.2010, 21:29

clock-img

mami

pencil-img

8680

Абе кај сте сите...Заврши Шехерезад одамнаuser posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:31

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Јас сум тука,ама немам сила да пишувам...Многу сум user posted image user posted image user posted image ...И само се ѕверам во мониторот...

Love is in the air

clock-img

12.03.2010, 21:36

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Zdravooomami eve ja sum tuka.Pacuvce zasto siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a zlato...

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

12.03.2010, 21:39

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Утре не можам да одам на средбата...user posted image user posted image user posted image А толку се радував...И Андреј беше user posted image user posted image user posted image ...

Love is in the air

clock-img

12.03.2010, 21:51

clock-img

baby mama

pencil-img

679

Еве јас да ви кажам што ни се случи. Јана ни спаси 250 евра.Бидејќи имам многу за кажување, еве краток опис. Паркирани на погрешно место, мм излезен до аптека. Доаѓа полицаец и јас отварам прозор и почнувам да се правдам, а бе замалку ќе заплачев, жими сеuser posted image , зашто тие што беа пред нас паркирани ги казни. И ме прашува полицаецов како се вика мм. А јас го прашувам ама зошто? И он ми вика да му кажам нешто. И дека ме виде со бебе ми рече не се секирај нема да ве казнам и јас имам бебе. Лелеее ми олесна кога ми го рече тоа. Кога дојде мм му вика  да му купиш на бебето подарок во вредност од 250 евра user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:51

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

A zosto bre zlato, mislam ako ne e tajna...
Ako ne aj na skupe...

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

12.03.2010, 21:52

clock-img

mami

pencil-img

8680

Прочитав...баш ми е криво..а и мм се радуваше дека ке си има колега тамуuser posted image Ајде, ке шетаме некој ден низ парк...Немој да си ни таква...ако сакаш пушти го Андреј, ке го чуваме сите

clock-img

12.03.2010, 21:55

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

Еве јас да ви кажам што ни се случи. Јана ни спаси 250 евра.Бидејќи имам многу за кажување, еве краток опис. Паркирани на погрешно место, мм излезен до аптека. Доаѓа полицаец и јас отварам прозор и почнувам да се правдам, а бе замалку ќе заплачев, жими сеuser posted image , зашто тие што беа пред нас паркирани ги казни. И ме прашува полицаецов како се вика мм. А јас го прашувам ама зошто? И он ми вика да му кажам нешто. И дека ме виде со бебе ми рече не се секирај нема да ве казнам и јас имам бебе. Лелеее ми олесна кога ми го рече тоа. Кога дојде мм му вика  да му купиш на бебето подарок во вредност од 250 евра user posted image

user posted image user posted image user posted image Јаничка...Куклата таа...Ги спасила мама и тато од непотребни трошоци...Ја прогласувам за херој на денот...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

12.03.2010, 21:55

clock-img

mami

pencil-img

8680

Аууу мила, па добро ви се погодил полицаецот инаку ги има и многу катиљ па не ги интересира ништо..А и Јана со право си заслужила подарок..не се малку пари

clock-img

12.03.2010, 21:56

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Ako ne aj na skupe...

Ми се најави вујко ми од Гостивар на ручек,на повојница за Боки!!! И ТО,што би рекол Миле од К-15!!!user posted image

Love is in the air

clock-img

12.03.2010, 21:58

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

Ako ne aj na skupe...

Ми се најави вујко ми од Гостивар на ручек,на повојница за Боки!!! И ТО,што би рекол Миле од К-15!!!user posted image

Of lele pacuvce.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:59

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

baby mama bravo za malata.Sega poklon za lepoticatauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 22:00

clock-img

baby mama

pencil-img

679

Ау богами така 250 евра да си ги дадм срце ќе ме стегнеше. Господ здравје да му даде на полицаецот, штом и тој имал бебе ја разбрал ситуацијата user posted image  

clock-img

12.03.2010, 23:52

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Од што се плашиме?

Јачина на земјотресот (енергијата на жариштето) - Се мери со Рихтерова скала (М)
-3 степени - се чувствува во затворен простор
-6 степени - настануваат средни оштетувања, земјени објекти се рушат
-8 степени - тотално разорно дејство

Интензитет на земјотресот (ослободена енергија) - Се мери со Меркалиева скала (МЦС)
-5 степени (МЦС) - се чувствува во затворен и на отворен простор
-8 степени (МЦС) - разорнувачки
-12 степени (МЦС) - катаклизмички, предизвикува цунами и отворање на земјината кора

neznam dali slusnavte denes vo Ohrid imalo dva pomali zemjotresi ama slabi bile

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

13.03.2010, 00:04

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

и на моите пред некој ден Нина им заштеди пари. Мајка ми и татко ми си купија нов плазма телевизор и дојдоа да им го донесат, арно ама дечките не монтирале само доставувале, за монтажа требало да викнат други. Но ја видоа Нина и почнаа да си играат со неа. А таа срцка им се смешка, ги гали и се разнежнија и им го наместија ТВ па дури и програмите му ги наместија на татко ми. user posted image user posted image браво за нашите мали спасители

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

13.03.2010, 00:10

clock-img

baby mama

pencil-img

679

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

и на моите пред некој ден Нина им заштеди пари. Мајка ми и татко ми си купија нов плазма телевизор и дојдоа да им го донесат, арно ама дечките не монтирале само доставувале, за монтажа требало да викнат други. Но ја видоа Нина и почнаа да си играат со неа. А таа срцка им се смешка, ги гали и се разнежнија и им го наместија ТВ па дури и програмите му ги наместија на татко ми. user posted image user posted image браво за нашите мали спасители

Мали штедливки, user posted image за Нина

clock-img

13.03.2010, 00:54

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Што прочитав сега : бебенце родено пред време умира додека родителите играат на интернет!!!

Мајкава и таткото се од јужна кореа, се запознаваат на интернет, си добиваат бебе после некое време и еден ден додека тие се грижат за некое online бебе, нивното умира од дехидрација и прегладнетост.
Значи не треба на секого да му се дозволи да се грижи за бебе.

повеќе на http://wellness.blogs.time.com/2010/03/11/baby-dies-while-parents-play-online/

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

13.03.2010, 08:27

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Dobro utro Eca kako si?

Фала на прашање, одлично сум. Толку сум возбудена поради дружбата што се чувствата кои ме надојдоа откако станав  ме вратија во детството кога се радував на ситници и безгрижно се смеев. Баш ми е криво што си ни далеку, ама здравје кога ќе доаѓаш специјална дружба ќе правимеuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

13.03.2010, 08:42

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Dobro utro Eca kako si?

Фала на прашање, одлично сум. Толку сум возбудена поради дружбата што се чувствата кои ме надојдоа откако станав  ме вратија во детството кога се радував на ситници и безгрижно се смеев. Баш ми е криво што си ни далеку, ама здравје кога ќе доаѓаш специјална дружба ќе правимеuser posted image

Milo mi e sto si srekna i nestrpliva.A mene mi e zal sto nemozam da prisustvuvam no zdravje boze letoska sigurno ke se vidime.

clock-img

13.03.2010, 08:56

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

Добро утро!
Бебице, Белград е преубав град, искрено ти завидувам што живееш таму, но - да си денес на нашата РР роденденска дружба, верувај, ќе ти беше сто пати поубаво!!! Еве, јас се чувствувам исто како што опиша Еца: како дете сум среќна и со нетрпение очекувам да ги видам сите!

clock-img

13.03.2010, 09:01

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Што прочитав сега : бебенце родено пред време умира додека родителите играат на интернет!!!

Мајкава и таткото се од јужна кореа, се запознаваат на интернет, си добиваат бебе после некое време и еден ден додека тие се грижат за некое online бебе, нивното умира од дехидрација и прегладнетост.
Значи не треба на секого да му се дозволи да се грижи за бебе.

повеќе на http://wellness.blogs.time.com/2010/03/11/baby-dies-while-parents-play-online/

молам!!????

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

13.03.2010, 09:16

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

Добро утро!
Бебице, Белград е преубав град, искрено ти завидувам што живееш таму, но - да си денес на нашата РР роденденска дружба, верувај, ќе ти беше сто пати поубаво!!! Еве, јас се чувствувам исто како што опиша Еца: како дете сум среќна и со нетрпение очекувам да ги видам сите!

Pa dobro Anushka sto bi rekla nemozes sve imati.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ke se zapoznaeme se nadevam letoska.

A za ova bebevo sto umrelo od glad procitav na eden forum, bezveze.nemormalna rabota.

clock-img

13.03.2010, 13:39

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

leleee sto e ovaa tisina, nikoj li nema za muabet???user posted image

Последни статии

article-img