за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Леле ќе ги земеш ти? фала ти најмногу на свет, јас ке ти дадам пари во игротека...фала ти
12.03.2010, 21:15
Mamicka3
755
Немај гајле поздрав се гледаме утре
12.03.2010, 21:29
mami
8680
Абе кај сте сите...Заврши Шехерезад одамна
12.03.2010, 21:31
pacuvce
1289
Јас сум тука,ама немам сила да пишувам...Многу сум ...И само се ѕверам во мониторот...
12.03.2010, 21:36
BEBICA
2014
Zdravooomami eve ja sum tuka.Pacuvce zasto si a zlato...
12.03.2010, 21:39
pacuvce
1289
Утре не можам да одам на средбата... А толку се радував...И Андреј беше ...
12.03.2010, 21:51
baby mama
679
Еве јас да ви кажам што ни се случи. Јана ни спаси 250 евра.Бидејќи имам многу за кажување, еве краток опис. Паркирани на погрешно место, мм излезен до аптека. Доаѓа полицаец и јас отварам прозор и почнувам да се правдам, а бе замалку ќе заплачев, жими се , зашто тие што беа пред нас паркирани ги казни. И ме прашува полицаецов како се вика мм. А јас го прашувам ама зошто? И он ми вика да му кажам нешто. И дека ме виде со бебе ми рече не се секирај нема да ве казнам и јас имам бебе. Лелеее ми олесна кога ми го рече тоа. Кога дојде мм му вика да му купиш на бебето подарок во вредност од 250 евра
12.03.2010, 21:51
BEBICA
2014
A zosto bre zlato, mislam ako ne e tajna... Ako ne aj na skupe...
12.03.2010, 21:52
mami
8680
Прочитав...баш ми е криво..а и мм се радуваше дека ке си има колега таму Ајде, ке шетаме некој ден низ парк...Немој да си ни таква...ако сакаш пушти го Андреј, ке го чуваме сите
12.03.2010, 21:55
pacuvce
1289
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama
Еве јас да ви кажам што ни се случи. Јана ни спаси 250 евра.Бидејќи имам многу за кажување, еве краток опис. Паркирани на погрешно место, мм излезен до аптека. Доаѓа полицаец и јас отварам прозор и почнувам да се правдам, а бе замалку ќе заплачев, жими се , зашто тие што беа пред нас паркирани ги казни. И ме прашува полицаецов како се вика мм. А јас го прашувам ама зошто? И он ми вика да му кажам нешто. И дека ме виде со бебе ми рече не се секирај нема да ве казнам и јас имам бебе. Лелеее ми олесна кога ми го рече тоа. Кога дојде мм му вика да му купиш на бебето подарок во вредност од 250 евра
Јаничка...Куклата таа...Ги спасила мама и тато од непотребни трошоци...Ја прогласувам за херој на денот...
12.03.2010, 21:55
mami
8680
Аууу мила, па добро ви се погодил полицаецот инаку ги има и многу катиљ па не ги интересира ништо..А и Јана со право си заслужила подарок..не се малку пари
12.03.2010, 21:56
pacuvce
1289
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA
Ми се најави вујко ми од Гостивар на ручек,на повојница за Боки!!! И ТО,што би рекол Миле од К-15!!!
12.03.2010, 21:58
BEBICA
2014
ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce
Ми се најави вујко ми од Гостивар на ручек,на повојница за Боки!!! И ТО,што би рекол Миле од К-15!!!
Of lele pacuvce.
12.03.2010, 21:59
BEBICA
2014
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama
baby mama bravo za malata.Sega poklon za lepoticata
12.03.2010, 22:00
baby mama
679
Ау богами така 250 евра да си ги дадм срце ќе ме стегнеше. Господ здравје да му даде на полицаецот, штом и тој имал бебе ја разбрал ситуацијата
12.03.2010, 23:52
jovanka
1745
Од што се плашиме?
Јачина на земјотресот (енергијата на жариштето) - Се мери со Рихтерова скала (М) -3 степени - се чувствува во затворен простор -6 степени - настануваат средни оштетувања, земјени објекти се рушат -8 степени - тотално разорно дејство
Интензитет на земјотресот (ослободена енергија) - Се мери со Меркалиева скала (МЦС) -5 степени (МЦС) - се чувствува во затворен и на отворен простор -8 степени (МЦС) - разорнувачки -12 степени (МЦС) - катаклизмички, предизвикува цунами и отворање на земјината кора
neznam dali slusnavte denes vo Ohrid imalo dva pomali zemjotresi ama slabi bile
13.03.2010, 00:04
Maca25
7558
и на моите пред некој ден Нина им заштеди пари. Мајка ми и татко ми си купија нов плазма телевизор и дојдоа да им го донесат, арно ама дечките не монтирале само доставувале, за монтажа требало да викнат други. Но ја видоа Нина и почнаа да си играат со неа. А таа срцка им се смешка, ги гали и се разнежнија и им го наместија ТВ па дури и програмите му ги наместија на татко ми. браво за нашите мали спасители
13.03.2010, 00:10
baby mama
679
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
и на моите пред некој ден Нина им заштеди пари. Мајка ми и татко ми си купија нов плазма телевизор и дојдоа да им го донесат, арно ама дечките не монтирале само доставувале, за монтажа требало да викнат други. Но ја видоа Нина и почнаа да си играат со неа. А таа срцка им се смешка, ги гали и се разнежнија и им го наместија ТВ па дури и програмите му ги наместија на татко ми. браво за нашите мали спасители
Мали штедливки, за Нина
13.03.2010, 00:54
Maca25
7558
Што прочитав сега : бебенце родено пред време умира додека родителите играат на интернет!!!
Мајкава и таткото се од јужна кореа, се запознаваат на интернет, си добиваат бебе после некое време и еден ден додека тие се грижат за некое online бебе, нивното умира од дехидрација и прегладнетост. Значи не треба на секого да му се дозволи да се грижи за бебе.
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
13.03.2010, 08:27
Еца
6692
Dobro utro Eca kako si?
Фала на прашање, одлично сум. Толку сум возбудена поради дружбата што се чувствата кои ме надојдоа откако станав ме вратија во детството кога се радував на ситници и безгрижно се смеев. Баш ми е криво што си ни далеку, ама здравје кога ќе доаѓаш специјална дружба ќе правиме
13.03.2010, 08:42
BEBICA
2014
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца
Dobro utro Eca kako si?
Фала на прашање, одлично сум. Толку сум возбудена поради дружбата што се чувствата кои ме надојдоа откако станав ме вратија во детството кога се радував на ситници и безгрижно се смеев. Баш ми е криво што си ни далеку, ама здравје кога ќе доаѓаш специјална дружба ќе правиме
Milo mi e sto si srekna i nestrpliva.A mene mi e zal sto nemozam da prisustvuvam no zdravje boze letoska sigurno ke se vidime.
13.03.2010, 08:56
Anushka
1392
Добро утро! Бебице, Белград е преубав град, искрено ти завидувам што живееш таму, но - да си денес на нашата РР роденденска дружба, верувај, ќе ти беше сто пати поубаво!!! Еве, јас се чувствувам исто како што опиша Еца: како дете сум среќна и со нетрпение очекувам да ги видам сите!
13.03.2010, 09:01
profesorica
5709
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Што прочитав сега : бебенце родено пред време умира додека родителите играат на интернет!!!
Мајкава и таткото се од јужна кореа, се запознаваат на интернет, си добиваат бебе после некое време и еден ден додека тие се грижат за некое online бебе, нивното умира од дехидрација и прегладнетост. Значи не треба на секого да му се дозволи да се грижи за бебе.
Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
13.03.2010, 09:16
BEBICA
2014
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
Добро утро! Бебице, Белград е преубав град, искрено ти завидувам што живееш таму, но - да си денес на нашата РР роденденска дружба, верувај, ќе ти беше сто пати поубаво!!! Еве, јас се чувствувам исто како што опиша Еца: како дете сум среќна и со нетрпение очекувам да ги видам сите!
Pa dobro Anushka sto bi rekla nemozes sve imati. Ke se zapoznaeme se nadevam letoska.
A za ova bebevo sto umrelo od glad procitav na eden forum, bezveze.nemormalna rabota.
13.03.2010, 13:39
Adrijana
1301
leleee sto e ovaa tisina, nikoj li nema za muabet???