cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: chat room

clock-img

27.02.2010, 22:40

clock-img

April

pencil-img

1257

еве јас не нанам user posted image

како си?

clock-img

27.02.2010, 22:45

clock-img

Еца

pencil-img

6692

И јас сум тука, ама тастатурата ми доживеа несреќа, Мила истури вода врз неа, држејќи ја во раце и давав со шприц и таа мафтајќи лом направи, па досега ја сушев со фенuser posted image ама тактика, мајко милаuser posted image

< Поракaта ја уредил Еца -- 27.2.2010 22:46:11 >

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

28.02.2010, 13:21

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Зашто е толку тивко? Ептен сме пасивни денеска... нема никој за дружење user posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

28.02.2010, 13:25

clock-img

viksa

pencil-img

220

ripce мене ми е чудно. Незнам каде се другите

Насмевката е единствена крива линија која исправа многу работи.

clock-img

28.02.2010, 13:26

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

еве сум јас........конечно заспа Марко

мислев да чистам,арно ама од утре сум на одмор,па тогаш ке чистам,ем Марко ке е в градинка..ке направам една убава генералка,со пердиња ,со се.

clock-img

28.02.2010, 13:29

clock-img

viksa

pencil-img

220

mother 29, честитки за твојата желба да правиш генералка.

clock-img

28.02.2010, 13:31

clock-img

ripce

pencil-img

2148

и мојот спие... и татко му што уште не станал.

и јас малку од малку зачистив... ќе имаме вечер гости, да помине уште ова вечер, па наредните денови како имам време ќе чистам едно по едно.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

28.02.2010, 13:32

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

хехеех што се мора ,мора се....хаос ни е......Марко лом правиuser posted image
а си знам  јас ,после чистење пола саат држи чисто..ама битно јас да си го поминам редот

clock-img

28.02.2010, 13:35

clock-img

viksa

pencil-img

220

искрено да ви кажам сеуште незнам како изгледа кога мало дете растура насекаде. Петар е сеуште мал, има 5 месеци, ама за некое време и мене ме чека тоа

clock-img

28.02.2010, 13:37

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

хехех ке видиш.многу е забавноuser posted image

clock-img

28.02.2010, 13:40

clock-img

viksa

pencil-img

220

верувам дека ќе биде забавно. Со оглед на тоа дека се сакам да ми биде поставено на место ќе ми треба период да се навикнам. Ама нели тоа е фаза која секој мора да ја помине

clock-img

28.02.2010, 14:12

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Viksa а да ти дадам еден советuser posted image Јас бев таква - се на свое место.Ама затоа сега со второво, не ја правам истата грешка.Научи да уживаш во моментите со него, а не да биде се на свое место. Кога ќе пркне ништо друго нема да ти преостане освен се да стои на свое место. Децата растат многу брзо и тоа време е неповторливо, незаменливо. Затоа овој пат јас помалку ќе се карам, помалку ќе враќам се на свое место, а повеќе ќе растурам, ќе се смеам и ќе си играм со моите деца

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

28.02.2010, 23:04

clock-img

S*B*

pencil-img

309

Добро вечер РР мамици.Како сте што имат ново.Гледам сме се подновиле имаме уште неколку бебиња.

СМЕЕЊЕТО Е ПОЛОВИНА ЗДРАВЈЕ!!!Да се смееме за подолго да живееме!!!

clock-img

01.03.2010, 09:44

clock-img

zami

pencil-img

574

Od denes imam nova koleska na rabota, pomlada od istata struka kako mene, malku sum nervozna

Allways look on the bright side of life!

clock-img

01.03.2010, 09:52

clock-img

mami

pencil-img

8680

Јас се нервирам, мм има нова колешка на работа, на моја возраст е, и мм не сака ништо да ми каже за неа и уште повеќе ме нервираuser posted image

clock-img

01.03.2010, 09:54

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Леле,мами,ај не зафркавај...Па тој за инает може сега да снима филмови,а таа е можеби најобична женска...Ти се молам...Туку како е мајка ти?

Love is in the air

clock-img

01.03.2010, 09:57

clock-img

riba79

pencil-img

683

не разбирам....што се замараш со колешките на мм?мислиш дека нешто би направил? не се замарај со хепотребни работи.позз

clock-img

01.03.2010, 10:02

clock-img

mami

pencil-img

8680

Мамичка е добра, и го извадија дренот во неделата, па и ставија инекција за болките, ама ке лежи до среда заради конците и конечно ке си дојде дома... леле колку прашува за Лука, абе вчера кога бев да ја видам солзи имаше на очи..душа, во среда одма и го носам дома

А за колешкана, па ме копка...плус остануваат покасно на работа, и јас нормално си правам триста филмовиuser posted image

clock-img

01.03.2010, 10:05

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

Јас се нервирам, мм има нова колешка на работа, на моја возраст е, и мм не сака ништо да ми каже за неа и уште повеќе ме нервираuser posted image

daj ne zezaj mamiuser posted image pa mm ima samo koleski i toa site se duri i pomali od mene,pa ic ne se zamaram,100% znam sto si imam,a isto bi trebala i tiuser posted image

clock-img

01.03.2010, 10:06

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Само ignore... ако примети дека се нервираш, уште повеќе ќе те задева!

clock-img

01.03.2010, 10:08

clock-img

mami

pencil-img

8680

Ааа па он знае како ми е и ме зафркава уште сега..Викам- каква е? а он мене- па таква..и се смее и толку и јас вријамuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.03.2010, 10:10

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Ти смени работно место така, или грешам?
Кажи му да видиш каков колега имам? Е да види како е user posted image

clock-img

01.03.2010, 10:11

clock-img

mami

pencil-img

8680

Уште не сум..во фаза сумuser posted image ама кога ке бидне, ке биде и тоаuser posted image

clock-img

01.03.2010, 10:12

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

цац,како новиот дубак?
ги видов сликите..........малата е да ја грабнеш и бегашuser posted image

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 1.3.2010 10:14:35 >

clock-img

01.03.2010, 10:19

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

prva liga e.bevme sabotat u solun i od jumbo zemavme i dubak i cador kolicka i eden kup igracki,plus za povojnici so sme kaj starosvatite,pa kaj kumasinite u ohrid i koga se vrakavme bevme ko za reklama za peugeot 308user posted image kolku moze da izdrzi

Последни статии

article-img