cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: chat room

clock-img

19.02.2010, 22:31

clock-img

BILJANA_G

pencil-img

491

Bebice jas moeto mazence mnogu si go mazam sekogas gledam da mu e najpogodeno oti Angela i on mi se najbitnoto nesto vo zivotot.Najvrednoto nesto.

clock-img

20.02.2010, 07:08

clock-img

mami

pencil-img

8680

Фала ви на рецептите...вчера се напив кафетин колд, малку ме попушти ама ова носов никако...сега пак ставав капки, чекам да стане војската по дома па да правам супа..а после на пазар по овошје...Колку мразам кога сум болна..уште и лука цела нок ко за беља во мене се буткаше, едвај му бегав

clock-img

22.02.2010, 08:26

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

kaj e temata za dubak?????se ubiv od baranje,a sigurna sum deka ja imauser posted image user posted image user posted image aj pomagajte

clock-img

22.02.2010, 08:34

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

clock-img

22.02.2010, 08:43

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

кате добар избор ова ако те није пронашла љубав-си ја слушам моменталноuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

22.02.2010, 08:45

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

абе седи мадро,не ме знаеш......мојата омилена
ајде уживај сиuser posted image

clock-img

22.02.2010, 21:30

clock-img

April

pencil-img

1257

сите гледаат Шехерезад??? user posted image

user posted image

clock-img

22.02.2010, 21:31

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Јас не...user posted image user posted image user posted image Ама син ми гледа и го пуштил телевизорот до даска,така да исто ми се фаќа... Ништо не пропуштам...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

22.02.2010, 21:33

clock-img

April

pencil-img

1257

и кај мене е исто user posted image

во една соба ќерка ми и свекрва ми user posted image

а од дневната ечи фудбал, и тоа на италијански user posted image

clock-img

22.02.2010, 21:52

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Zdravooo zenskii.Sto mi pravite?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

22.02.2010, 21:54

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Јас сум user posted image user posted image user posted image ,оти нешто ми е намален имунитетот и целата уста ми е полна со афти (мислам дека така се викаат) и ниту можам да јадам,ниту можам да зборам...Маж ми вика дека подобро било вака,оти не сум викала многу по дома...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

22.02.2010, 21:56

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

Јас сум user posted image user posted image user posted image ,оти нешто ми е намален имунитетот и целата уста ми е полна со афти (мислам дека така се викаат) и ниту можам да јадам,ниту можам да зборам...Маж ми вика дека подобро било вака,оти не сум викала многу по дома...user posted image user posted image user posted image

user posted image

ставај си проафтол...колку-толку ќе ги смири...

clock-img

22.02.2010, 21:56

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Of lele dusice bre pacuvce od sto toa ti se pojavilo.user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

22.02.2010, 21:59

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Ставам метиленско плаво,она што ставаат на забар кога одиш и лижам Lysobact апчиња,ама џабе...Тоа е процес и треба неколку дена да се смират...А таква нервоза ми даваат,тоа е чудо едно...

Love is in the air

clock-img

22.02.2010, 22:00

clock-img

April

pencil-img

1257

Ставам метиленско плаво,она што ставаат на забар кога одиш и лижам Lysobact апчиња,ама џабе...Тоа е процес и треба неколку дена да се смират...А таква нервоза ми даваат,тоа е чудо едно...

уф, знам...една недела...и баш се user posted image

clock-img

22.02.2010, 22:04

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

уф, знам...една недела...и баш се user posted image

A sigurno na baza na nervoza ti se stvorile.

clock-img

22.02.2010, 22:06

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Ма нееееее...Нервоза,што беше тоа...user posted image user posted image user posted image Често знаат да ми се јават како резултат на намалаен имунитет,така да веќе сум и навикната...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

22.02.2010, 22:19

clock-img

mami

pencil-img

8680

Propolis mila..i vedna[ se povlekuvaat..i na Luka mu se pojavija i posle dva tri pati propolis kapki se sredija

clock-img

22.02.2010, 22:20

clock-img

April

pencil-img

1257

Проафтол е на база на прополис, само за афти... user posted image

ама нема шанси веднаш да се повлечат...една недела...

< Поракaта ја уредил April -- 22.2.2010 22:21:08 >

clock-img

22.02.2010, 22:21

clock-img

mami

pencil-img

8680

Се извинувам..не видов дека латница пишувам..

Јас ако ви се верува сум претепана денес...жими сега што седнувам на раат..Лука денес максимално ме искористи во своја полза...Се успиваат со татко му ама мислам дека и јас кај и да е ке им се придружам

clock-img

22.02.2010, 22:21

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

Propolis mila..i vedna[ se povlekuvaat..i na Luka mu se pojavija i posle dva tri pati propolis kapki se sredija

slicno na toa,ja znam deka porano koga mi iskacaa majka mi med mi davase

clock-img

22.02.2010, 22:49

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

ke me snema na nekoe vreme,idam corba da si pravamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2010, 22:50

clock-img

mami

pencil-img

8680

хехехех ај на здравје..ке јаде некој утре многу вкусни работиuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2010, 22:52

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko

ke me snema na nekoe vreme,idam corba da si pravamuser posted image user posted image user posted image

Јас од кога се кандисувам да ја направам и да се стенчам некое килце,ама се некако викам од утре...Изгледа ќе биде работава на дечкиве од К-15:Не оваа среда,другиот петок!!!user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

22.02.2010, 23:10

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Пак муабет за чорбата аuser posted image

Последни статии

article-img