cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: chat room

clock-img

06.02.2010, 18:27

clock-img

ripce

pencil-img

2148

како сте?

Мене ми излегоа очите  user posted image од решавање Дневници за испитот Сметководство во понеделник

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

06.02.2010, 18:29

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Рипче одмори малку

Биди тоа што си

clock-img

06.02.2010, 18:32

clock-img

tereza

pencil-img

784

ех рипче тоа е,студентски маки големиuser posted image  

clock-img

06.02.2010, 18:34

clock-img

ripce

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza

ех рипче тоа е,студентски маки големиuser posted image  

Море само да го положам уште овој испит

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

06.02.2010, 18:35

clock-img

tereza

pencil-img

784

и после заслужена паузаuser posted image user posted image user posted image само напред

clock-img

10.02.2010, 18:33

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Зошто е тооолку тивко? кај сте луѓе нигде ве нема поручек...

< Поракaта ја уредил ripce -- 10.2.2010 18:34:19 >

clock-img

10.02.2010, 18:36

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Jas sum tukaaaauser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

10.02.2010, 18:38

clock-img

Еца

pencil-img

6692

И јас сум  тука но работам и други работи на рр, да искористам додека Мила спие, а Мартина се занимава со своите барбикиuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

10.02.2010, 18:43

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

И јас сум тука цело време,ама вежбам математика со Андреј,па ве ѕиркам од време на време...

Love is in the air

clock-img

10.02.2010, 18:53

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

И јас сум тука, пребарувам книги преку програмата од web страната на библиотеката, праќам смс, од се по нешто user posted image Ме немаше некој ден-два, "одмарав" од нетот, но ве читав по малку. Ми недостигавте user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

12.02.2010, 12:01

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

жени како сте???? што правите?

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

12.02.2010, 12:08

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Eve ja sum tuuukaaa.Sega ja uspav Moni bez ciceee.Jeeeeeee

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

12.02.2010, 12:08

clock-img

tereza

pencil-img

784

леле глава ме боли ужасноuser posted image сега ручек и одмор малку,ми се спиееее,могу лошо спиев синоќаuser posted image ,кај и да е ќе си легнамuser posted image

clock-img

12.02.2010, 12:11

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

so elence bevme na vakcina,i sea edvaj ja uspav,se odra od placenje

clock-img

12.02.2010, 12:11

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Ajde na spienje tereza.Da ne treba i tebe da te uspijamuser posted image user posted image user posted image user posted image kako Moni.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

12.02.2010, 12:12

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

mmozes i mene bebiceuser posted image

clock-img

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko

so elence bevme na vakcina,i sea edvaj ja uspav,se odra od placenje

Of srce maaaloo.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

nemozam da podnesam koga place,nemozamuser posted image user posted image user posted image se osekam sea ko nekoj da me tepal

clock-img

12.02.2010, 12:13

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko

mmozes i mene bebiceuser posted image

A i ti sakas cackouser posted image user posted image user posted image user posted image me iznasmea bre.Pa sto ne si dremnala so Elence.

clock-img

12.02.2010, 12:13

clock-img

tereza

pencil-img

784

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Ajde na spienje tereza.Da ne treba i tebe da te uspijamuser posted image user posted image user posted image user posted image kako Moni.

user posted image user posted image user posted image па да ти кажам Бебице можи и тоа хехехехехе,една приспивна ми треба за лесен сонuser posted image

clock-img

12.02.2010, 12:14

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

inace i ne merea,ali samo visina posto im se izmrda nesto vagata,nekoj tas se zaeba,ali lenka manekenka e 72 cmuser posted image user posted image user posted image dr vika abe ovaa e masala,ama slabicka mu deluvala,vika ovaa samo izdolzuvauser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2010, 12:15

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

а јас замислете играм покер на фб на иста маса со шефот, леле смешкиuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

12.02.2010, 14:17

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Читам во денешниот вестик на дневник и гледам некролог од поранешната министерка и вицепремиерка Габриела Коневска Трајковска некролозиuser posted image цела се потресов знае ли некој женава кога почина,многу ми е жал знам дека кога стана министерка беше тазе породена а сега најверојатно остави мало бебенце.Не слушнав ништо на твuser posted image user posted image

clock-img

12.02.2010, 14:18

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Почина на 10ти фебруар...според некролозите..а иначе не е сеа тазе породена кога беше на функција имаше мало бебе..ама почина од рак...мисам дека и го открија кога била трудна аа решила а роди па да се лечи...на жалост ја изгуби битката.И мене ми падна многу жалuser posted image

clock-img

12.02.2010, 14:20

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Zalno navistina mlada zenauser posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

Последни статии

article-img