cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: chat room

clock-img

25.01.2010, 23:03

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

user posted image

Нешто вакво? Ако е тоа една моја пријателка имаше и го употребуваше за своето дете,кое потоа имаше проблеми во проодувањето...Можеби тоа не е причината,но јас никогаш не би го употребила...Не знам,некако ми е без врска...Но сепак,секој по свој вкус...

Love is in the air

clock-img

25.01.2010, 23:04

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Мартина беше кај братучетките и си дојде не се соблече влезе во соба, зема пижами и ќе одела таму да спие. И збориме дека не може, утре е во градинка, дадите едната на училиште другата во градинка, а оваа легна на земја и вришти, ама вриштиииииии.Леле ми се споија жичките, ми се одеше да ја натепам, ама среќа немав дополнителни нервозиuser posted image па се смирив ја земав во раце, таа вришти, зборев, зборев, зборев полека, оваа вришти, вришти...ја внесов со соба и спискав ПРЕСТАНИ, ДОСТА!И престана. Полека убаво и објаснив некои работи, а таа се спрема пак да плачеuser posted image изгасив светло, ја гушнав и ја запеав Во светот на бајките (со таа песна ги заспивам и двете) и засоа. Многу се изнервирам, ама многу сум горда што се исконтролирав и не ја плеснав по газот, а требаше, мислам заслужи.Ама утре нема да ја пуштам да оди кај нив, по казна.user posted image

< Поракaта ја уредил Еца -- 25.1.2010 23:06:04 >

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

25.01.2010, 23:07

clock-img

nenicka

pencil-img

167

clock-img

25.01.2010, 23:08

clock-img

nenicka

pencil-img

167

акако би ги учеле децата да одат 

clock-img

25.01.2010, 23:09

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Леле ми се споија жичките,user posted image

Е мене од такви споеви ми побеле косата...user posted image user posted image user posted image  Денес бев на фризер и фризерката ми вика:Мораш да се шатираш,на одредени места имаш бели влакна...А јас...user posted image  Си викам во себе нема од што...user posted image user posted image user posted image  А кој знае што уште ме чека со двајца батковци дома!!!

Love is in the air

clock-img

25.01.2010, 23:11

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Неничка мила не треба да го учиш детето да оди, само ќе се научи, само ќе си покаже кога му е време.Со секое форсирање постои опасност од деформитети кај децата.

clock-img

25.01.2010, 23:18

clock-img

nenicka

pencil-img

167

јас не ја форсирам сама сака не сака ни во раци ни па да седи не тера цело време да ја водиме за раци да оди и дури се радува и трча  ,но бидејки  свекорми  е стар не мозе само еден круг и немозе да биде наведнат затоа ми е потребно тоа ,бидејки нели во дубалце не препорачуцваат

clock-img

25.01.2010, 23:22

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Неничка зар не е премногу мала за одење...Јас колку што можам да видам од тикерот таа е само еден месец поголема од Бојан или грешам...user posted image Исправи ме,те молам ако сум грешка!!!

Love is in the air

clock-img

25.01.2010, 23:28

clock-img

Еца

pencil-img

6692

леле Неничка навистина и јас се зачудив, па само 15 дена се разлика од моја Мила, ама многу е мало за одењеuser posted image

clock-img

25.01.2010, 23:32

clock-img

nenicka

pencil-img

167

незнам што да ви кажам

clock-img

25.01.2010, 23:36

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: nenicka

незнам што да ви кажам

Па за девојчињата не е препорачливо ниту да седат до кај 7-8 месеци,а за одење е прерано...Поголемиот син не сакаше да седи во дубалце,ама затоа на 8 месеци почна да лази,го „ораше„ цел стан...Сите ми викаа дека тешко ќе прооди,ама во 11 месец еден ден сам се пушти...Така да секое дете е приказна за себе,ама сепак мислам дека е малку прерано...

Love is in the air

clock-img

25.01.2010, 23:36

clock-img

nenicka

pencil-img

167

има знаете 6 месеци две запчиња голема ѕверка е се ке седи дома со бабаи и дедои се ке јаде ама и да е најадена пред да и се спие ке плаче ако на не и дадам да цица ке седне во мене и ке почен да ме грицка и јас неможам да си поверувам како да е некоја гоелма да разбира и еднас ја ставив во дубалеце како да одела кујзне колку да видите само колку трчаше затоа што да правам ,а и да ви се пожалам не сака млеко да мирисне друго освен од мене а даруго се јаде и манџички и солено и блакго и кисело ама се освен млеко благо

clock-img

25.01.2010, 23:38

clock-img

nenicka

pencil-img

167

и јас така мислев ама  ете неможам да си поверувам на себеси ај не и давам едно друго ама сама тоа го прави а и ми падна од спална сто многу знае да лази доле 

clock-img

26.01.2010, 00:00

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Sama ke si pokaze koga e spremna.Sin mi lazi uste od 8-9 meseci i mislev rano ke proodi kako kerka mi koja voopsto ne lazese tuku ednostavno pocna da odi ama situacijata pokaza deka mu trebase i seuste mu treba vreme da recam deka bas odi bez da se grizam.Se pusti pred dve nedeli na 14 meseci i 4 dena i toa preku nok kako sto velat prethodno celo vreme samo za prst ili edna raka a mi dadoa i kaivce ma da jas ne sum za toa i osven tri pati ne go sakase.Sega si cekori doma ubavo no nadvor osven na treva sam po asfaltiranite pateki ne go pustam mislam ne e uste spremen i za toa sam ke si pokaze.Zatoa uzivaj so nea i samata ke pokaze bez forsiranje koga e spremna.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

26.01.2010, 08:46

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

da vi kazam Marko so rece sabajleto ..samo sto stanavme od spienje i se simna od spalna da si gi zeme mecinjata,da si poigra..i na edno mece na mene slucajno mi padnal prslukot...i mi vika ..tgni go  mamo toa????koe be sine?mu vikam?!(deka seuste lezev)..i toj mi vika ..na mama cicite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seuste se smejam...

clock-img

26.01.2010, 08:51

clock-img

mis.

pencil-img

3845

леле мотхер29 уште по сабајле ме изнасмеаuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2010, 08:51

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2010, 08:54

clock-img

mami

pencil-img

8680

ИЗВОРНА ПОРАКА: nenicka

е ова  http://album.ringeraja.mk/index.php?page=image&ID=3918

Неничке тоа не е каиш за проодување на сликата, тоа е Jumper( немам збор на македонски за него)  се закачува на касетата од вратата горе и има еден дел како федер и детето стои во него и рипа. Лука рипаше во него некаде од 6-7 месеци до 10-11 нешто така. Некогаш и по цел час во денот. Едноставно уживаше во него. Мене ми го позајми братучетка, а гледав такви на пластичарската улица, само плус како напред некоја масичка демек за играчки ставање.

Инаку Лука никогаш не сум го ставала на каиш за проодување од причина што ми изгледало секогаш како кученце да шетам со мене

clock-img

26.01.2010, 08:56

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

леле Кате мори а што барал прслукот на мечето маuser posted image user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

26.01.2010, 08:58

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

hheh pa sega prof, toa e veke druga tema hhehehehi
cicite na mama hehehhehe
ubav toj na majkauser posted image

clock-img

26.01.2010, 08:59

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

27.01.2010, 12:18

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ајде го учи кате малиот уше сеа на прслуци и цицки user posted image ке биде шваљерuser posted image

clock-img

27.01.2010, 12:25

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

mother29 padnav od smeenje

Биди тоа што си

clock-img

27.01.2010, 12:27

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

држи се арх-диз,сега тоа најмалку ти треба...ау има кај бисери ехехееееееееееееuser posted image user posted image user posted image  user posted image

clock-img

28.01.2010, 14:13

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

mami ja nema denes user posted image

Биди тоа што си

Последни статии

article-img