writing-img

RE: chat room

clock-img

19.01.2010, 11:32

clock-img

mami

pencil-img

8680

еве сум и јас, малку немам време ама неможам да не видам што се случува овде...Не одите да гледате како ќе го фрлаат крстот?

clock-img

19.01.2010, 11:33

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

eve me i mene....sega ke go zaspivam Marko i ke pravam torta ,na mm mi mu e rodenden utreuser posted image

clock-img

19.01.2010, 11:33

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

jas ne nesto mnogu mi e ladno denes.......

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

19.01.2010, 11:37

clock-img

tereza

pencil-img

784

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

eve me i mene....sega ke go zaspivam Marko i ke pravam torta ,na mm mi mu e rodenden utreuser posted image

ааа утре ќе има частење од Катетоuser posted image user posted image user posted image  Среќен нека му е роденденот на маж тиuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2010, 11:38

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

pa normalno,castenje i vie i tojuser posted image

clock-img

19.01.2010, 11:48

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

На А1 има директен пренос од Охрид! Си седам во фотелја, си гледам и уживам (уште во пижами) и малку ѕирнувам наваму!

clock-img

19.01.2010, 12:02

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Здраво, еве ме и менеuser posted image предозирана од спиење

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

19.01.2010, 14:42

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Еве ме и мене предозирана како Елена...ама од неспиење user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

19.01.2010, 14:44

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image другарка ми Миа прави журки а?кукла најубаваuser posted image

clock-img

19.01.2010, 14:45

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Sega e nejzino vreme . Paleska imase svoe vreme koga spiese po 20 casa user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

19.01.2010, 14:51

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Искрено почна да ми9 смета што спијам до доцна, се чувствувам уморна кога ќе станам, но проблемот е што не можам да ги отворам очите кога ми ѕвони алармотuser posted image мислам дека имам проблем. Сепак ќе морам да се консултирам со матичната.

clock-img

19.01.2010, 22:04

clock-img

denicka

pencil-img

620

Добро вечер на сите user posted image  само сакав да ве поздравам да знаете дека несум ве заборавила user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    за сите

Bless and you will be blessed!

clock-img

19.01.2010, 22:18

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Деничка баш убаво што не си не заборавилаuser posted image би требало почесто да не дружиш, барем секој ден да ни се јавуваш во некоја тема, да видиме дека шеташ ни ррuser posted image поздрав и до тебе милаuser posted image

clock-img

19.01.2010, 22:38

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Да ве подружам додека спие Миа..а и додека очекувам слатки од кај свекрвица..Да видам како се покажала за именденот на свекор ми user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

19.01.2010, 22:42

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Ние денес од свекрва ми за именден добивме пастрмајлии...Толку многу се прејадов,па цел ден ми е тешко...ОД УТРЕ СУМ НА ДИЕТА (ова намерно е напишано со големи букви,да не ме разберете погрешноuser posted image user posted image user posted image )...

Love is in the air

clock-img

20.01.2010, 12:29

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Уф конечно нет на работа денес...повеке ке ве дружам иако сеуште иам работа еден куп user posted image

clock-img

20.01.2010, 12:37

clock-img

caci20

pencil-img

1049

Uf ic ne mi si odi na rabota. Mozebi zatoa sto mi zdosadi rabotava. I patuvanjevo. Samo da najdam druga odma begam.user posted image

clock-img

20.01.2010, 12:43

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

јас денес сум пак расположена вечер пак шетам одиме за Радовиш на именден ќе бидам со моите најмили јуху

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

21.01.2010, 10:15

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

nekoj prasa kaj e bebica.

jas sabajle zborev so bebica na skajp, ne i bese dobro lele lugje se zagrizivuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image bebica koga ke dojdes od lekar pisi kako ti euser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

21.01.2010, 10:25

clock-img

Еца

pencil-img

6692

рече дека има силна главоболка, ама не кажа ништо друго. Се надевам не е нешто сериозноuser posted image Бебице штом дојдеш пиши како си, од што таа главоболка
user posted image Се ќе биде доброuser posted image

clock-img

21.01.2010, 10:33

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Eve se vrativ dobro e sto ovde majkite so dete imaat prednost mi napravija krvna slika i pretpostavuvaat deka e bakterijata koj aja imav pred bremenosta helicobateris ke voidime rezultati za dva do tri dena.
Mi stavija inekcija Vitaminska da mi se smiri zeludnikot pa sega sum podobro no me boli mestoto kade sto me bocnaauser posted image user posted image user posted image user posted image Teska raka imase sestrata.Sega ke moram da odmaram.
Glavobolkata me popusti malku no barem zeludecot mi se smiri.
Samo da znaete ako me snema odmaram, ne smeam i mnogu na kompjuter da bidam sega mm kako tato se ponasa pa me i kara plususer posted image user posted image user posted image user posted image
No jas mu velam deka nemozam bez vas moram malce.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

21.01.2010, 10:34

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Ајде на одмор Бебице...да не те фати главата повеке!!!

clock-img

21.01.2010, 10:35

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

leleee...dobro e so si dobra ajde odmarajuser posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

21.01.2010, 10:41

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Odmaraj bebica napij se caj od nane

Биди тоа што си

clock-img

21.01.2010, 10:46

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

m da odmaram pa ke se vidime pokasno.Eve veke glavata ne me boli cim se druzam so vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja arno mu rekov na mm so vas da se druzam odma arno ke mi bide.
Otidov.user posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

Последни статии

article-img