за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ama mi se dopagaat smeskovciveeeeeeeee.Ne uspeav i ne, kako da stavam.Moze i za podobro ,potoa ke treba da ve bombardiram so emocii
11.01.2010, 00:28
nadica
4381
eve me i мене конечно надица заспа ама незнам до кога леле сонциња наши најубави па не мислат дека и на мама и се спие
11.01.2010, 00:30
Bitolcanka
2461
Леле мамички, јас сеуште го немам тоа гајле, како ќе излезам на крај во иднина ... Вака не ми стига време за себе, па не уште со маж, дете ... Јака ви душа Една другарка баш кога се најдовме еднаш на нет, рече: "Не е лесно воопшто, се гледам за детето, после за мене ... ако ми остане време". Малку ме фаќа страв, искрено Од една страна си велам - само јас останав - стара чупа а од друга како да не сум спремна да преземам таква сериозна улога - да бидам мама...
11.01.2010, 00:32
Еца
6692
да де, а ние сме биле спремни, ех драга моја се е мајка природа, ти ништо не мораш да учиш, но кога ќе си имаш бебенце ќе дојдеш во ситуација кога ќе сфатиш дека многу работи знаеш со самото тоа што си родител
11.01.2010, 00:34
nadica
4381
мила битолчанке па тоа доаѓа самото од себе и ќе се чудиш како другите ништо незнаат а ти секогаш знаеш што е најдобро за твоето најмило
имаш прекрасен аватар
11.01.2010, 00:47
Bitolcanka
2461
Фала Надица. Се сложувам со тебе и Еца, ние - понежниот пол имаме свој инстинкт - кога имаме свое дете - мајчински инстинкт. Не ни требаат брошури и обуки - едноставно тоа го знаеме. Само сметам дека ништо во животот не треба да е избрзано (како на пример одлуката за брак, дете), зашто може негативно да се одрази во животот на партнерите - стресни ситуации, проблеми ... Како велат - БРЗАТА КУЧКА СЛЕПИ КУЧИЊА РАЃА. Се е многу поубаво кога е планирано, полека, постепено, умерено ... Некои луѓе, едноставно, не се за да бидат родители (криминалци, дилери, ...). Има многу несовесни лица кои не знаат да се грижат ниту за себе.
11.01.2010, 00:51
nadica
4381
да има секакви но ние зборуваме за тебе мила, ајде годинава да се запишеш за заедно да одбројуваме
11.01.2010, 00:56
STRUMFETA
566
Ajde zlatna,ke vidis deka majcinstvoto e najteskata no i najubavata rabota vo zivotot.Se dodeka ne ja pocuvstvuvas taa lubov,majcinskata,na svoja koza,nema da mozes vo celost da ne razberes.Eve jas,ma recisi i dete nemav fateno,naxraneto,iskapeno,presobleceno od prviot den koga se rodi filip se pravam sama bez nicija pomos
11.01.2010, 01:00
Bitolcanka
2461
Фала ви женски, ќе биде се еден ден, во блиска иднина Само да сме живи и здрави, тоа е најбитно. Да се биде мајка, не знам како е, но сум чувала дечиња, комшивчиња долг период, не ми е баш табула раза
12.01.2010, 12:59
profesorica
5709
што е оваа штама жени????
13.01.2010, 14:23
zami
574
od 20-31.01 popus vo Matica. lele sega go gledav katatlogot, i se seknav treba da spremam pari, bidejki koga ke vlezam tamu bez dve tri knigi iskacanje tesko.
13.01.2010, 14:32
pacuvce
1289
Јас синоќа го гледав и навистина сум спремна да издвојам околу 1000-1500 денари за неколку книги кои ги видов во нивниот каталог...Едвај чекам... Имаш ли фаворитод понуденото зами???
13.01.2010, 14:33
m@gic
49
женски што правите???
13.01.2010, 14:34
mother 29
4405
јас имам по нешто работа..ама не можам веке...ке ви се придружам!
13.01.2010, 14:36
m@gic
49
еј супер...ајде
13.01.2010, 14:39
arh_diz
7198
mother29 nemoj mnogu da rabotis stetno e
13.01.2010, 14:41
m@gic
49
а што работи мотхер29???
13.01.2010, 14:42
mother 29
4405
шпедиција
13.01.2010, 14:43
Еца
6692
и јас сум тука еве ме, преведував нешто па ми се здосади, ај да ве дружам.и како сте ми расположени денес
13.01.2010, 14:47
Bogdancanka
5422
Јас денес сум во топ форма и никојјјјјјјј неможе да ме изнервира расположението ми е на ниво
13.01.2010, 14:48
zami
574
za sin mi sigurno ke ja zemam Carli i fabrikata za cokolado, a za mene nemozam da se resam, Sifrata na Aleksandar, Vo postela so demonot, Belata kuka, Tribini i .... lele otidoa parite !!!1
13.01.2010, 14:51
pacuvce
1289
Јас читав мислења за „Ќерката на чуварот на спомените„ од Ким Едвардс и таа ми е број еден за купување...А инаку ми се допаѓаат и мислењата за „Сопругата на дипломатот„,„Играта на ангелот„,„По мермерно небо„ и уште многу други...Едвај чекам...
13.01.2010, 14:53
m@gic
49
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
Јас денес сум во топ форма и никојјјјјјјј неможе да ме изнервира расположението ми е на ниво
што така? некој апосебна причина???
13.01.2010, 14:57
zami
574
Igrata na agelot, ja procitav. Ako ja imas citano Senkata na Vetrot, ovaa i e kako prodolzenie. Senkata na vetrot od Karlos Ruiz Zafar e najdobrata kniga vo poslednive godini, a Igrata na angelot e samo prodolzenie na brilijantnosta. Licno ne sakam prodolzetoci na knigi, pa zatoa Ke kazam deka prvata bese onaa koja me ostavi bez zdiv, i mislam deka srceto mi cukase po knigata barem dva meseca otkako ja procitav, a vtorata e varijacija na tema, ednakvo dobra, ama nemoze da go dolovi filingot.
13.01.2010, 15:03
pacuvce
1289
Драга зами искрена благодарност за препораките... Досега не сум читала ништо од овој автор,па сега ке ги купам двете одеднаш...Уште еднаш...Благодарам!!!