cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: chat room

clock-img

31.12.2009, 20:25

clock-img

beki RR

pencil-img

511

Среќна Нова 2010 Година,многу здравје, среќа и радост.Убаво да си поминете кај и да одите.

clock-img

31.12.2009, 20:42

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Се е на маса и ме чека менеuser posted image јас само да ја заспијам Мила и ќе им се придружам на останатитеuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

31.12.2009, 22:51

clock-img

Еца

pencil-img

6692

user posted image

clock-img

31.12.2009, 23:02

clock-img

nadica

pencil-img

4381

samo da ve pozdravam se citame podocna i jas sum tuka user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

31.12.2009, 23:09

clock-img

Bile

pencil-img

440

helloooooo
i jas sum tuka
cel den ve mislam
Srekna novaaaaaaaaa

Gorana i Stefani

clock-img

31.12.2009, 23:10

clock-img

Еца

pencil-img

6692

оваков дочек одамна не сум имала, децата ме изулавеа па низ соба со нив и Пајдушкото оро го изиграв, цупкаат, цупкаат, ма одлично се забавувамеuser posted image

clock-img

31.12.2009, 23:12

clock-img

Еца

pencil-img

6692

биле па кај си ти, баш викам денес се спремаш за вечер, па ми текна дека си сама со децата, ама ако баш ни е убаво, нелиuser posted image

clock-img

31.12.2009, 23:14

clock-img

Bile

pencil-img

440

Eca eve sum cel den se premoriv sama ama eve sega sum ovde i sakam da se druzime  i da ja docekame novata godina zaedno.

Gorana i Stefani

clock-img

31.12.2009, 23:16

clock-img

Еца

pencil-img

6692

епа ајде земајте стол и опа иха КЛИК ТУКАuser posted image

clock-img

31.12.2009, 23:22

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

кај сте бре зени????

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

31.12.2009, 23:24

clock-img

Еца

pencil-img

6692

СИТЕ славатuser posted image а ти проф, какво правиш?user posted image

clock-img

31.12.2009, 23:27

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

наславје сум и јас, начекав мозностн да ви писам!!!

clock-img

31.12.2009, 23:31

clock-img

Еца

pencil-img

6692

ех што убаво, и јас сум ваму-таму си пијам винце и се забаввувам до дечињатаuser posted image ајде ситно броиме уште само 30 минути до Новата годинаuser posted image

clock-img

31.12.2009, 23:34

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

море јас пијам алкохол, замислетеuser posted image user posted image user posted image ајде уште малку 2010user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.12.2009, 23:34

clock-img

Еца

pencil-img

6692

сликај се, да те имаме на дело фатенаuser posted image

clock-img

01.01.2010, 00:04

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Lele luge jas tri casi spricer iaspiv do sega.Srekna nova godina bas sum vesela.user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

01.01.2010, 00:07

clock-img

ikipp

pencil-img

432

srekna novaaaa godinaaaa

clock-img

01.01.2010, 00:08

clock-img

Bile

pencil-img

440

Srekna nova godina

Gorana i Stefani

clock-img

01.01.2010, 13:28

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Женски како сте ова новогодишно попладне? user posted image Јас ПРЕПОРОДЕНА user posted image Имам голем повод - се ослободив од една животна непријателка, ЗМИЈА, КОНЕЧНО user posted image user posted image user posted image ЖИВОТОТ Е ПРЕКРАСЕН ЗА ОНИЕ КОИ ЗНААТ ДА ГО ЖИВЕАТ И ЖИВЕАТ ЗА СЕБЕ user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

01.01.2010, 13:37

clock-img

Еца

pencil-img

6692

јас супер, со децата ваму таму низ собите, ѕиркам што има тукс, него ајде вие жени кои бевте некаде, сакаме слики, кажете ни како си поминавте, ајде фалете сеuser posted image

clock-img

01.01.2010, 13:55

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Убаво Еца. Јас бев на плоштад, не се сликавме. Не го носев апаратот, на брат ми е, па тој го имаше земено. Требаше да го делиме user posted image user posted image user posted image Јас да ви кажам имав ратна вечер, не баш соодветно за Нова Година, но по завршетокот - сепак бев задоволна, а денес сум СРЕЌНА како никогаш user posted image user posted image user posted image Ми се симна голема тежина од градите, голем непријател се тргна од мојот живот - фактор за нервози и кавги меѓу мене и партнерот ... Ти Еца каде беше и како си помина? Стави слики ако имаш да те видиме user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

01.01.2010, 14:05

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Дома бев, и супер се забавував со децата во соба, им пуштав музика си играв со нив, вчера бев дете и одамна така убаво не сум си поминалаuser posted image

clock-img

01.01.2010, 14:11

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Баш убаво Еца, најубав помин. Јас не можам да кажам дека убаво си поминав, но се надевам дека ќе ми е 1-та и последна најлоша Нова Година во животот... Да бидеш во друштво на "змија" богами, не е воопшто лесно и пријатно - понастрана од такви - да не ги имаат ни душманите. Последно време не гледам серии и ТВ, не ми треба филм - живото ми беше филм - ДРАМА, која за среќа заврши со СРЕЌЕН КРАЈ. Инаку и јас кога сум со дете како дете се чувствувам, заборавам колку години имам user posted image user posted image user posted image Децата се најголема радост, најневини, најмили суштества, и човек со тврдо срце знаат да го насмеат и допрат до него user posted image user posted image

clock-img

01.01.2010, 15:07

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

koj ne spieeeeeeeeeeeeeeeeee?

clock-img

01.01.2010, 20:14

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Јас сум тука цел ден. Ве читам, ама имам гости и не можам да седнам, еве сега ќе ја заспивам Мила па да ве поздравам самоuser posted image

Последни статии

article-img