Тука сме ние, тебе те нема Мартинс мам. Те нема, те нема, па ќе се изгубиш
И јас сум здебелена
13.11.2011, 16:23
Martins mom
3342
Знам дека ме нема Баш ќе ви барав совет како да ја добијам битката со времето. Како е можно да немам време за ништо?! Станав изгубена. Само си се тешам дека ќе се смени нешто, ама кој знае...
13.11.2011, 20:21
Палешка РР
7505
Помалку ќе чистиш и спиеш...и ќе имаш повеќе време за се. Ова од лично искуство
14.11.2011, 08:36
mamamoni
492
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
Знам дека ме нема Баш ќе ви барав совет како да ја добијам битката со времето. Како е можно да немам време за ништо?! Станав изгубена. Само си се тешам дека ќе се смени нешто, ама кој знае...
И јас исто се чуствувам, само трчам наваму натаму и пак немам време за ништо, мислам дека и на Софија малку време и посветувам и ми се , незнам дали е до нашата неорганизираност или секаде е така. Поздрав до сите еве да ве почестам едно кафе од сабајле
14.11.2011, 09:48
Annet
2404
za neorganiziranost ic ne pravi muebet,haos sum i jas,samo okolku Iva sum i ako si zacistam i pak nema vreme;-)) ajde povelete na edno tursko ubavko kafence da se napieme,jas uzivkam eve;-))
14.11.2011, 10:28
kikicka
4218
Охх фала на кафето еве јас го завршив.....веќе се помирив со неорганизирање и немање време некогаш,што да правиме така е со мали деца .....не губам надеж еден ден ќе се средам ама кој ден ....има време животот е пред нас да му се радуваме. Па мајка му стара не сме роботи ние жените и нас ни треба time out а ние ако не си дадеме,кој ќе ни даде??
14.11.2011, 10:34
Annet
2404
znaci kikicke najoriginalna si:)))) aj na zdravje kafenceto:)
14.11.2011, 17:42
annie
187
еееј никој ли нема?јас реков да помуабетам со некого додека чекам да ми се јават за резултатите на Л.кој ќе стави по едно капучино со шлаг?!?!
14.11.2011, 17:56
Annet
2404
eeee na denesniov den pred edna godina si go napravivme detenceto;-))) a denes polni 3 meseci;-)))))))))))))subavinki;-)))))) aj eve ja ke ve castam po edno kapucino so slag;-))))
14.11.2011, 18:13
annie
187
фалааа,за кафето и честитки за трите месеци на бебето големо да расте .
14.11.2011, 18:25
kikicka
4218
тука сум и јас за муабет капучиното мерак! фала анет ...ај сеа кажувајте што беше муабетот??
14.11.2011, 19:00
annie
187
муабетот беше мене ме убива ова чекањево кога одиме со Л.на контрола еве 7 саат е и уште нема ништо да ми се јават дали се добри или треба некои корекции во терапијата а на Анет муабетот и е дека на денешен ден го правеле бебето кое денес полни 3 месеци !ти што ќе ни кажеш?
14.11.2011, 19:33
kikicka
4218
ништоо си ја скршив диетата,се изнервирав и така ќе испукам..... ....анет ај уште едно направете вечер со маж ти вечер
14.11.2011, 21:05
Annet
2404
ahh bas denes ne mi e tuka....ama i nesto ne mi se slusa za vtoro,ubavo e ama zdravje;-)eve na nekoja druga rr prijatelka i ja pustam majata da ja fati,nekoja sto odvaj ceka detence;-))))))))))
14.11.2011, 21:13
kikicka
4218
И јас ја пуштам мајаата ..........
14.11.2011, 22:20
Natuska85
3613
Женски како сте миии?Јас одморена,преоморена,дури се плашам да не се улежам ептен,тешко ќе ми е кога ќе се вратиме домче.Се мислам дали овој петок да си одиме или да поседиме до нареден кај мајка ми .Ептен ми фали мм,ама па и тука ми е многууууу убавооооо.Кажувајте на кој што му се пие ,јаде расположена сум вечерва за частење
14.11.2011, 23:01
Viktori
5329
Вратете се овој, ќе пиеме кафе, чајче, сладоледче
14.11.2011, 23:09
Natuska85
3613
Само за сладолед би се вратила да ти кажам,тука имаат по маркетиве ама не им е пресен .Ај по еден вака виртуелно,или ај од централа бе знам не ти стига едно топче
15.11.2011, 07:12
blue_blue
893
dobro utro od Zagreb. Ovde e -5, pa zatoa mesto so kafe ve nudam so greano crveno vino. Ne mi se iskaca nadvo r od hotel, ali mora da se raboti, da se prehrani familija . Aj otidov da se fakam vo kostec so ladnovo i so denov, koj ke bide dolg. Do 5 saat rabota, posle shopping so edna druga prijatelka, pa vecera i greano vino so druga. Just a perfect day
15.11.2011, 11:28
arh_diz
7198
Dobro utro zenski, jas si odmaram kaj mamicka .Sto ubavo e koga bar 5 minuti nekoj ke vnimava na
15.11.2011, 11:44
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Женски како сте миии?Јас одморена,преоморена,дури се плашам да не се улежам ептен,тешко ќе ми е кога ќе се вратиме домче.Се мислам дали овој петок да си одиме или да поседиме до нареден кај мајка ми .Ептен ми фали мм,ама па и тука ми е многууууу убавооооо.Кажувајте на кој што му се пие ,јаде расположена сум вечерва за частење
Е јас кога си одев од кај мајка си плачев многу убаво ми беше.
15.11.2011, 17:00
penelopa
3419
Ох блазе си ви на сите што одмарате ние еве веќе 4 дена сме во болница има бронхиолитис
15.11.2011, 17:47
Olivia
1961
Penelopa pobrzo zakrepnuvanje na bebusot pobrzo doma da si dojdete, i ovde sekoj vtor e bolen virusi eden kup, i jas sum za nigde so temperaturi,kaslanje,spondiloza kako traktor da me pregazil,samo pobrzo da pomine.
15.11.2011, 20:01
maki1
321
Леле, Пенелопа ајде што поскоро да оздравите и домче да си дојдете.
15.11.2011, 21:49
Natuska85
3613
Пенелопа што побрзо оправување.