БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Јас сум генерација 75 и мислам време е да направиме сите една дружба на прилепски начин во La Strada _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Jas niz vremeto...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Јас сум генерација 75 и мислам време е да направиме сите една дружба на прилепски начин во La Strada
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Јас сум генерација 75 и мислам време е да направиме сите една дружба на прилепски начин во La Strada aaa moze taka
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Јас сум генерација 75 и мислам време е да направиме сите една дружба на прилепски начин во La Strada aaa moze taka А може може kaga?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Јас сум генерација 75 и мислам време е да направиме сите една дружба на прилепски начин во La Strada aaa moze taka А може може kaga? koga?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Јас сум генерација 75 и мислам време е да направиме сите една дружба на прилепски начин во La Strada aaa moze taka А може може kaga? koga?
Па кажете кога ви одговара, јас мислам да тргни малку времево а? Што велите? _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite Па кажете кога ви одговара, јас мислам да тргни малку времево а? Што велите?
Baknez do mia Ajde eve i od nas nesto ponovo Sara & mami ^^^^^^^^^^^^^^^ Кликни на лицата на луѓето за да ги означиш.
tereza sas sum greska ili ti pred da se maziz ziveese bukovski livadi?
da vidam dali kje se pokaze :) < Поракaта ја уредил Julie -- 19.5.2010 12:07:35 >
[image]http://album.ringeraja.mk/index.php?page=image&ID=6821[/image] < Поракaта ја уредил Julie -- 19.5.2010 12:08:06 >
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage da vidam dali kje se pokaze :)
ovde sum slikana pred edna godina koga pravevme veridba _____________________________sekoj go gleda nadvoresniot izgled a mnogu malku znaat koi sme navistina.
Прекрасна девојка си Ацка, сега веќе жена Само убаво РР-ки имаме _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
< Поракaта ја уредил Rossana -- 30.5.2010 23:19:07 >
E za ovaa slika ke si puknam od maka, ja unistiv slikata, za nikade sum Ama ja cuvam zatoa sto Sara e mnogu ubava izlezena
Sto si mladicka Rossana,ama ic ne licis na mama ,a Sara e srcus so kapceto i ocickite i se mnogu ubavi
ИЗВОРНА ПОРАКА: melody Sto si mladicka Rossana,ama ic ne licis na mama ,a Sara e srcus so kapceto i ocickite i se mnogu ubavi
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
user posted image
_____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Бременоста не е само физичка трансформација. Таа е и емоционално патување кое ја менува динамикат...
Посветено на идниот тато
По два месеци безброј променети пелени, ноќи со малку сон и многу гушкање, доаѓа време за една од...
Развој
Децата, особено оние на возраст под 3 години, се познати по нивната љубопитност и желба да го ист...
Повреди и несреќи
Една од најчестите дилеми е, колку внимание, интеракција и игра му се навистина потребни на бебето?