Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
07.06.2011, 21:35
temjana
1159
епа таман може да се дружат исто тело делат СЕ шалам да не се навреди некој, ве молам не ми зимајте за зло
07.06.2011, 21:44
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
Вецкаср, Капина ...и Тања
и 4тата ја заборави. нема пристап на форум, ама во кафана има
07.06.2011, 22:39
Hunny
626
Абе жени откако се породија Натушка и Беатрис никој не чести ништо Зар сите сте на диета?
07.06.2011, 22:42
Viktori
5329
pa treba li da si gi vratat liniite? Ligi li da im praime?
07.06.2011, 22:44
Olivia
1961
Hanny Ti samo pobaraj netso , ke pocastime, a i ne menja niso po poragajot na Natuska i Beatris sekad se raspolozeni za lapacka , eve od mene tulumbi.
07.06.2011, 23:34
Natuska85
3613
Е Оливиа стварно не си другар,отварам рр и директ рингеријада и на цел екран 2 тулумби,па мајката поголема слика не си можела да ставиш????? И немав каде отидов си земав две чоколатца атлантис,тоа најдов и еве сега ги шмукам за подолго да ми изгледа дека ги јадам .
Ти се направи авион и сега нас прави ни тука лиги
07.06.2011, 23:41
Olivia
1961
Natuske ke kazes deka sum se napravila avion koga ke me vidis a ne se na sliki se gledame kako ti u Avstralija a ja u neznam kade , neka pomine nedelava turbo sum pa cekam da ve vidam so Kristijam
07.06.2011, 23:48
Natuska85
3613
Нееее срцка се гледа по сликите остави ти тоа,како што се гледа кај мене дека образите ми ги снема ама цело тело ми е преоформено и не си се "аресум" ич (ова по гевгелиски) .Ајде викендот Кристијан го носиме во Гевгелија на шетање,па од понеделник те чекаме да ни дојдеш да не видиш
07.06.2011, 23:55
Viktori
5329
Јас се шлепам со Оливија! :))) Си се канам бе сама око не ми трепнува! И тулумба ќе ти донесам!
Оливија, јас сум во четврток слободна денски. Ајде кафе да правиме или сладолед или шо било!
< Поракaта ја уредил виктори -- 7.6.2011 23:56:10 >
08.06.2011, 08:39
penelopa
3419
Добро утро, кај нас денес прав есенски врнежлив ден- јас само би спиела ама син ми има друг план Ставам кафе да се расониме
08.06.2011, 08:43
temjana
1159
мммм кафенце може и ќе ми помогне да го разбудам мозокот Неделава не ме бидува дал е до времето или до турбо викендот незнам, ама знам дека едвај чекам четврток да дојде после 16часот
08.06.2011, 08:46
skorpijana
683
ova kafeto ne da mi dobro dojde super umorna sum nemam vreme da ve citam vtora smenba na rabota sum od sabjle so decata pozdrav i ubav den
08.06.2011, 08:59
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
Јас се шлепам со Оливија! :))) Си се канам бе сама око не ми трепнува! И тулумба ќе ти донесам!
И јас се шлепам . И не тулумби, цела слаткарница ќе ја донесам
08.06.2011, 10:08
fioona
19
najdobro mi e sabajle ko ke stanam si varam kafence , go vklucuvam pc i pravo na saajtot RINGERAJA, I TAKA DENOT MI EDI POSLE SE KAKO STO TREBA BEZ NERVOZA INACE KOGA VESTERKATA E DOMA MORAM DA I VARAM I NA NEA KAFE I MORAM DA JA TRPAK SABOTATA I NEDELATA KOGA ONA E DOMA da i pravam doruceci da i serviram da pravam domasen lep pa rucek , a vaka od pon do petok super mie i so vas sis e druzam uste da si bevme komsiki site uhuuuuu super ke bese,
08.06.2011, 10:27
annie
187
добро утро и од мене!!! јас малку каснам со доручекот ама ајде кој е гладен нека повели!
08.06.2011, 10:35
blond
1268
Aјде добар ден од мене (ранобудник сум, од 7.30 сум станата).