за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Среќен оденден ,сите желби да ти се исполнат
Среќен роденден Наташа
Среќен роденден, Наташа981! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Sreken rodenden zenska se najubavo
Среќен роденден и се најубаво _____________________________Рани куче да те лае!!!
sreken rodenden i se najnajubavko
sreken rodenden natasa 981 backi od mene _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Среќен роденден, Наташа! Ти посакувам оваа година да ти биде полна со најубави работи! _____________________________Live and let live
Slavite rodenden na ist den so Sofi. I kako e da se bide roden na 17ti Dek? Imaj ubav den i najnajSreken rodenden! _____________________________There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
Fala na site za ubavite zelbi! Srcki ste Yummy Mummy super e da si roden na 17ti dek...:) slavime i jas i Sofi,pozz do nea najgolem _____________________________Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден
Многу родители се прашуваат како да ги воспитуваат децата така што тие ќе прават добри избори и с...
Односи во семејството
Семејството е првата и најважна средина во која детето учи како да го разбере светот околу себе.
Тинејџерските години се дел од животот на секој поединец и не се само фаза на бунт, туку период н...
Тинејџери
Современиот начин на живот често подразбира постојана брзање, многу обврски и недостаток на време...
Живот