БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
може да вртиш арх_диз сега е слободно _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
koja prva dobije linija nek prenese pozdrave od site nas ok
i zafateno _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
vrtam se zafateno _____________________________Биди тоа што си
kolku e slatka julie!!!! vrtete zenski ajde!!! _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Јованка беше супер _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Луѓе не се добива Ккао е кај вас? _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
i Jas vrtam i zafateno..mislam nekoj veke ceka na linija!!!! za Julie i Jovanka _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
non stop zauzeto, ne razbiram
ЈУлеее < Поракaта ја уредил Natuska85 -- 16.12.2010 8:32:28 > _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
и кај мене се зафатено еве имаме гледач барбара _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Paleska e na linija jeeeee...bravo _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
He he eve ja Paleska na telefon _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 non stop zauzeto, ne razbiram
ovaa voditelkava za rucek zborese??? Pa ne videla deka imame tema Rucek, deka imamae kafebar, ako e problem i kujna ke otvoram _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
_____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Mozebi e gladna _____________________________Биди тоа што си
На линија е надицаааааа _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
надица на ТВ се претстави со име, се збунив тотално. Која е сеа таа М***....? си помислив < Поракaта ја уредил виктори -- 16.12.2010 8:40:23 > _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
надица се јави _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Браво за надица Луѓе јас никако не можам да добијам _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ni jas, vrtam postojano otkoga rekovte _____________________________Биди тоа што си
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz ni jas, vrtam postojano otkoga rekovte
Палешка снимиш емисијата, не работа зулу (каже да само во странство денес не работа)
неможам да добијам _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Цуцлата е еден од најчестите предмети во секојдневието на новороденчињата. Таа им дава утеха, пом...
Опрема и додатоци
Во денешно време често го замислуваме богатството како врата кон сe: слобода, удобност, успех. Но...
Живот
Има една работа што сите нe допира, тивко, а силно, а тоа е како да останеме верни на себе во све...
Домот е место каде одмараме, јадеме, спиеме и ги поминуваме најинтимните моменти со семејството. ...