БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 Фала Натушке на кафето. Еве по една маичка за тебе и Беатрис! да си ги облечете на следната дружба
grickam semki.. _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
јас па микс од лупени семки,сончоглед и соја си грицкам _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
јас го завршив сончогледот од вчера, јадев сендвич со еурокрем и банана и сега пијам кафе а и на диета сум од денес < Поракaта ја уредил виктори -- 20.12.2010 14:12:10 > _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
ay ke mi se slosi taka mnogu ke se omrsam _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
zaraza se ova semkive.soncogled nejadam a sendvic od eurokrem jas pak vcera jadev ,bogdacuva _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Еве за вас частам по една лимонада _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
tolku bese 20 min.me brka sinot odam jas se gledame posle _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Natuska cel den casti . Lele se smrznav so lumonadava, mnogu mraz ima _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
Вие пак почнавте да јадете? Ми отворивте работа,сега ќе морам да ја нападнам храната што остана од именденот.
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори јас го завршив сончогледот од вчера, јадев сендвич со еурокрем и банана и сега пијам кафе а и на диета сум од денес
Eve sega jas si pijam kakao, pa da ne sum sama druzete me < Поракaта ја уредил baby mama -- 20.12.2010 14:21:37 > _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
Леле ми е страв на вага да се качам,бегам како од ѓавол.Ми е страв да не сум качила над 60 кила.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny Вие пак почнавте да јадете? Ми отворивте работа,сега ќе морам да ја нападнам храната што остана од именденот.
Повелете,пита со праз и печурки,сарма,риби,а за десерт ситнио колачи и баклава. Слика немам
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny Леле ми е страв на вага да се качам,бегам како од ѓавол.Ми е страв да не сум качила над 60 кила.
Не да е скриена,трага и нема
повелете нешто за мезе а во барот на пијалок _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Ауу пак се разјадовте сега ми отворивте работа да одам да купувам нешто _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
прати некој/а колега не се мачи ти _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Јас веќе пробав од се,ама не само виртуелно
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica прати некој/а колега не се мачи ти
Ја снема Беатрис,изгледа отиде да купи нешто
Упс,тука била
Бременоста не значи целосен одмор и избегнување физичка активност. Напротив, умереното и правилно...
Вежбање
Планирањето на бременост е возбудлив, но понекогаш и стресен процес. Додека кај некои парови забр...
Посета на доктор
Сите сакаме да бидеме поефикасни и да постигнуваме повеќе во текот на денот, но тоа не значи дека...
Живот
Одлуката за ин витро оплодување е голем чекор кој носи не само физички, туку и силен емоционален ...
Вонтелесно оплодување