БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
И нешто вака _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Мислам дека треба да се смени името на темава под итно во “Веселото меанче на Рингерајки “ _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
i da zaigrame malku _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
vino ve nudam a casi sega trk do prodavnica _____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Ништо без ОВАА Облакајте кратко и сите на подиум _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
stana Martin ve napustam _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris Ништо без ОВАА Облакајте кратко и сите на подиум
Која ќе ја изигра оваа со мене? Јес да е стискавец, ама мм нема да се лути ако играм со жени!!! Моја македонска жена на евровизија '90 Белгија :)))) _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Приџи ближе _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Ejjjj тука некој ми ја превзел диџејската палка .Ама мора да признаам добар избор.Ајде терајте,јас се послужив и од мезето и од винцето,мх,мх,мх _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
нато, не се мањачи од стол, пуштај музика _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Ајде Нато мрдај и ти клик _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris Ајде Нато мрдај и ти клик
Идеме на дрти ТУКА И дајте нешто не се прајте енглези ќе ми снема лента _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
klik _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Ме претрка Абе па немам вакво трико како сега (Тело имам иначе) _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
klik!!! mojata omilena pesna _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Teee па толку ретро настроени, .Еве ви еден хит на денешницава _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Teee па толку ретро настроени, .Еве ви еден хит на денешницава
Абе чекај сега, таа понеделничка е За утре. Таман фатив ритам со оваа _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори klik!!! mojata omilena pesna
Меерилин Менсон ми ја изеде девојката? _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Вие сте ѕирнале низ прозор сега скоро??? Ај за откако ќе ѕирнете клик _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
тетка ти јосипа _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Натушке бе ....... кај се скри??? _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Првото движење на бебето во стомакот на мајктаа е еден од најемотивните моменти за идните родители.
Плод
Кога го очекуваш своето бебе, често се прашуваш што точно се случува таму, длабоко под твоето срц...
Секојдневното изложување на загаден воздух е сериозна закана за здравјето, а најновите истражувањ...
Цуцлата е една од најчестите алатки за утеха кај новороденчињата. Таа може да помогне при смирува...
Опрема и додатоци