БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly Нот хот. Joaquin Phoenix?
hot _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
нот _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Некогаш хот, некогаш нот. Колин Фарел? _____________________________Live and let live
вери вери хот!!! tyson beckford??? _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
not nicolas cage? _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Тајсон веееери хот. Николас Кејџ нот. А Роби Вилијамс? _____________________________Live and let live
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly Тајсон веееери хот. Николас Кејџ нот. А Роби Вилијамс?
Anna mene mi e decko Robi, znaci mn hot a Dzek Nikolson Not
Чак Бас од Госип грл _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Hot! A Javier Bardem? < Поракaта ја уредил AnnaMolly -- 25.6.2011 18:25:29 > _____________________________Live and let live
Not _____________________________Рани куче да те лае!!!
NOT! Ryan Gosling? _____________________________All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
ouuu HOTTTT _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso NOT! Ryan Gosling?
Нот _____________________________Рани куче да те лае!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci Нот
hot hot william levy https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/262084_116981381730211_100002550490808_128709_1988925_n.jpg
hot hot a Murat Yildrim _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
very hot jason wiles https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/2236_63812438640_824288640_1359427_2867_n.jpg _____________________________Koj ne go razbira tvoeto molcenje,nema da gi razbere ni tvoite zborovi.
Нешто хот од постарата генерација
ne bas hot Ivan Radenov"? _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Ne znam koj e...ama NOT! Daniel Craig?
Хот! Ми личи на Путин. _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Путин нот хот А нашиот Четкар? _____________________________Рани куче да те лае!!!
Од две клетки до две уникатни мали човечки суштества.
Плод
Во летните жештини, клима уредот често е спас за родителите и нивните бебиња.
Основна нега
Нашите црева се комплексен екосистем во кој живеат милијарди микроорганизми.
Исхрана
Плагиоцефалија, попозната како „синдром на залежана глава“ е состојба кога главата на бебето доби...
Превентива