БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ај честито срничка, ај па да частиш во барот
da da, nema problem
Е тука не сум се напшала.. Од Струмица сум. Од 1996 година сум во Скопје..ама уште со струмичко жителство _____________________________Me, Myself and You..and our Baby too...
Eve i jas da se pisam tuka, jas sum od Stip
и јас сум од Штип
Daj i tuka da napisam jas sum od Rostuse ,so skopsko zitelstvo
Jas sum rodum od Skopje a inaku sum omazena vo Belgrad, Zemun skoro dve godini.
Jas sum od Skopje i ziveam vo Skopje
i jas sum od skopje i ziveam vo aracinovo _____________________________SELMA
Jas sum od Prilep i ziveam vo Prilep pozdrav do site vo golemoto RR semejstvo
Јас сум од Неготино но веќе 8 години во Скопје-тука мажена _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
Јас сум од Скопје.
Jas sum od Delcevo a veke 15 godini ziveam vo Skopje
Jas sum od Skopje...sega živeam vo Ljubljana _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Jas sum od Skopje . Ziveam vo Belgrad
е што убаво вака, од секаде не има...
Jas sum od Hrvatska i se nadevam deka ke imate razbiranje za :moj: makedonski jazik
Секако Ивана само ти пишувај ако некаде ептен згрешиш тука сме ние ќе те поравиме, мислам тоа не е пресудно за дружба нели _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Jas sum od Kriva Palanka i tuka ziveam zasega.
se nadevam na dobra druzba... < Поракaта ја уредил ivanaa -- 29.8.2009 22:51:37 >
Ivanaa ајде обиди се уште еднаш линкот и од каде точно си од Хр, а каде тука си мажена? _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Rodena sum vo Cakovec - a ziveam vo Radovis. < Поракaта ја уредил Elena -- 29.8.2009 22:59:39 >
Иванаа ова е тоа што сакаше да го поставиш? _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
da...ako sakas da pojasnis malce kako da se postavuvat sliki i sl.
јас сум од Богданци
Цуцлата е еден од најчестите предмети во секојдневието на новороденчињата. Таа им дава утеха, пом...
Опрема и додатоци
Во денешно време често го замислуваме богатството како врата кон сe: слобода, удобност, успех. Но...
Живот
Има една работа што сите нe допира, тивко, а силно, а тоа е како да останеме верни на себе во све...
Домот е место каде одмараме, јадеме, спиеме и ги поминуваме најинтимните моменти со семејството. ...