Последни статии

Благи грчеви за време на бременоста
Благите грчеви се честа појава во текот на бременоста и најчесто се поврзани со природни промени ...
Здравје

Ормарче за пресоблекување/превивање не бебето
Ормарчето за пресоблекување и превивање не е само парче мебел, туку функционален и безбеден прост...
Опрема и додатоци

браво што си почнала со аеробик. Јас кога почнав, толку се нполнив со позитивна енергија - што останав трудна!
.Za se e kriv mm,kasni ova,kasni ona,dobro bilo za mlekoto...
ер
ајде на дружба, кажи му на мт со 5 телохранителки ќе бидеш!
...... mama26 nikogas ne bila peder nema ni da bide....no jas ne ocekuvav vakov odgovor od tebe,ocekuvav da kazes izvini mama26,nebese nisto licno sto ja pokaniv samo kirova,tuku deka site sme dobrodojdeni i uste podobro site ako ucestvuvame vo ovaa akcija i da uspeeme vo celta.no od tebe toa go nema." i ispaga kako prikaznata vuk menja dlaku ali narav ne....jas ne sum losa majka jas sum dobra majka i ke doniram na drugi mesta kako sto se slicni na tvojata organizacija ,samo eve rabotava do kade e greskata...do organizatorot...izvini ama nemoze sekoj da organizira a pomos im treba na site deca,i ke pomagam.
.... te molam etiketata ljubomoren da go opisuvas mm da ja trgnes.jas ako sum kazala ili psala bila vo moment na slabost ili ako sum sakala deteto vo gradinka da go pratam pa ne mi dozvolil.i jas toa sum go napravila ljubomoren.?a vistinata e deka sto ke pravam jas doma koga i onaka ne rabotam...[ima logika neli ]mm koga taka rekol. na kraj kraeva jas idam i mi doagaat prijatelki na kafe...se setam so deteto ,pazaram,bev i na odmor ama si zaboravila.samo nesakam poveke od ova zatoa sto sepak mm e daleku i ne bi sakala da mu stavam misli so sila..me svakas?imam i pisano kaj sto licno toj ke me nosi na druzba so rr... pc ...porakata sto ja pisav e za site rr da se pokaneti a ne za mene licno sto ne si me pokanila da me kanis..mislev me razbra od pocetokot na druzbata.
. Ќе ти пишам веднаш штом имам новости.