БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
солено ....ми се јаде ,ништо не сум јадена од сабајле,само јаболко!
лелееее, како така...што сакаш сендвич пица а? _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
сеееееееее,давај ваму! само немој пица,до овде ми се(се мисли на глава)
_____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
фала,
Ајде кој е за лазањи- арх_диз повели, а има и за другите
гриииииииииииицццццццццц!
леле и пиза и лазањи се ми се пријаде, давајте ваму се ќе изедам _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
mmmmmmm kako dobro izgleda kako de sum do tebe mimi
leleeeeeeeeeee oti vaka mi prais mami a...mi se prijadoa lazanji...mf mf mf
леле пицава и пастрмајлијавааааа.лелееееееееее..мотхер 29 ќе те убијам, ако доаѓате во ск во недела частиш вакви исти-ич не ме интересира _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
mother 29 ova ne tie prvpat da stavis nekoja slika koja sto kaj mene ja nema a jas nemozam da i odeleam . Samo problemi mi pravis
еми з`ш да ме убиваш, нели рече .....давајте ваму,све ке изедам!!!!!!!!!!! аааааааааа знаеш дека може ке идиме!?
хаха леел пицата леле ама ми потекоа лигииииии... _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
аууууу оваа пицата леле лиги почнаа да ми течат али не е лоша и пастрмлијава ммммммммммм ехе да има сега една тука пред мене
епа Еника, трк до Бимоти во Буњаковец..многу им се најубави на свет, особено таа со пилешко и кари
аууу мотхер што ми направи, ќе морам вечер да правам пица а може д аму кажам и на мм да ми замеси ама го бива затоа!!! _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
znam mami redovno jadev tamu koga ucev u citalna..nema da mozam denes ama nekoj den sigurno ke odam da se potsetam
Pastrmajlijata e nemam zborovi . ke me natera mother29 da mu ja ispolnam zelbata na mm a i sebesi da napravam vikendov pastrmajlija
еве и сокче за со пицата и пастрмлијата
аууууууу фанер ,го обожавам!
послужи се ецке од кое сакаш од тоа _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
еве и од мене гледам Надица веќе частела
баш сега пиев 3 во 1 ама овие поубави ми се видоа _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Првото движење на бебето во стомакот на мајктаа е еден од најемотивните моменти за идните родители.
Плод
Кога го очекуваш своето бебе, често се прашуваш што точно се случува таму, длабоко под твоето срц...
Секојдневното изложување на загаден воздух е сериозна закана за здравјето, а најновите истражувањ...
Цуцлата е една од најчестите алатки за утеха кај новороденчињата. Таа може да помогне при смирува...
Опрема и додатоци