БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
прекрасни сте сите
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka a i da go gledate mojot nakit a??? dijamant na raka :D:D:D
Мама и Цирил _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
_____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
_____________________________Daughters are another version of yourself, but only better !
VERUVALE ILI NE, NEMAM SLIKI SO DAMJAN IMAM SLIKI OD DAMJAN
_____________________________Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
aaa ја зезнав многу е мала!!!чек ќе пробам пак....... _____________________________Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
ова се моите 3 бебиња _____________________________Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
_____________________________Рани куче да те лае!!!
еве сме ние на свадба кај кумот _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
мама Натушка и Кристијан
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR мама Натушка и Кристијан
_____________________________[img]http://lb3f.lilypie.com/aJqIp2.png[/img]
Оморфо, видов и на ФБ слики ваши! Многу сте убави! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
nemam zborovi nasite ringerajcinja se prekrasni,prekrasni se i nivnite mamicki _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
_____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
двете срцки!!! преубави!! машала, надица колку е порасната!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Еве сме јас и моето сонце! _____________________________Live and let live
na vtorava slika e bas bebusko,a i prvava ne mi e naj nova Danilo i mama si se guskaat cesto vaka.
Еве не за роденденот на _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Ova e od krstevkata pred 2 meseca. Ova e od minatiot vikend. _____________________________Pantai Rai -Heraclitus
kako da ja stavam slikata da se gleda nesto ne mozam da uspeam a ja imam na fb profilot < Поракaта ја уредил mamicka77 -- 3.11.2011 13:23:18 >
Чувствувате дека бројките на вагата одат нагоре иако не сте промениле ништо значајно во исхраната...
Во добра форма
Неверството е една од најдлабоките повреди што може да му се случат на еден брак. Тоа не е само п...
Живот
Една од најчестите заблуди поврзани со бременоста е верувањето дека е можно да имате менструација...
Здравје
Во светот на пелени, ноќни будења и претпородилни возбудувања, грижата за себе често паѓа на днот...